Brigitte Sfăt o acuză pe Claudia Pavel că i-a spart casa. „Soţul meu m-a înşelat cu ea!”

Brigitte Sfăt răbufnit la adresa cântăreței Claudia pavel, alias Cream, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț.

01 feb. 2019, 06:18
Brigitte Sfăt o acuză pe Claudia Pavel că i-a spart casa. „Soţul meu m-a înşelat cu ea!”

Brigitte Sfăt nu s-a mai putut abține și, la nici trei zile de la debutul shpw-ului la care participă alături de Claudia Pavel, a răbufnit, spunându-le tuturor că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt.

„Soțul meu, tata lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?”, a răbufnit Brigitte Sfăt, fără să țină cont că în jurul ei sunt camere de filmat.

Brigitte Sfăt, dezvăluiri ŞOCANTE despre perioada petrecută DUPĂ GRATII. Ce a făcut pentru a ieşi mai repede din ÎNCHISOARE

Octavian Sfăt a murit la sfârșitul anului 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani. Astfel, dacă acuzaţiile sunt reale, atunci cântăreața a avut o relaţie cu acesta când era minoră.

Brigitte Sfăt, la un pas de un gest extrem. „Am vrut să mă arunc cu maşina de pe pod”

Octavian Sfăt nu este singurul bărbat pe care Brigitte l-a împărțit cu rivala ei. Despre Claudia s-a zvonit că ar fi avut o relație cu Cătălin Cazacu, bărbatul cu care Brigitte l-ar fi înșelat pe Ilie Năstase.