Centrul de servicii al British American Tobacco continuă angajările. Iată posturile vacante

British American Shared Services Europe, centrul de servicii al companiei British American Tobacco, angajează pe posturile de finance service desk analyst şi de junior recruiter. Iată ce profiluri profesionale caută angajatorii şi până când primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
09 feb. 2016, 08:33
Centrul de servicii al British American Tobacco continuă angajările. Iată posturile vacante

Oferta de muncă la British American Shared Services Europe 

British American Shared Services Europe angajează pe postul de finance service desk analyst în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are bune cunoştinţe de engleză şi de maghiară, are spirit de echipă, e orientat spre rezolvarea problemelor, ştie să opereze în MS Office. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care ştiu să lucreze în SAP şi au studii de Finanţe sau Contabilitate.
10 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

British American Shared Services Europe angajează pe postul de junior recruiter la Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe avansate de engleză şi de limba rusă ori ucraineană, ştie să opereze în MS Office, are spirit de echipă şi e orientat spre găsirea soluţiilor. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în recrutare sau în alte segmente ale resurselor umane.
6 martie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.