Britney Spears a vândut prima sa pictură. Tabloul a fost achiziţionat pentru 10.000 de dolari

Un tablou pictat și donat de Britney Spears unei case de caritate fost vândut pentru suma de 10.000 de dolari. Încasările vor fi folosite pentru a aduce un omagiu victimelor atacului cu armă de la Las Vegas.

07 nov. 2017, 20:48
Britney Spears a vândut prima sa pictură. Tabloul a fost achiziţionat pentru 10.000 de dolari

Britney Spears a devenit mai întâi cunoscuta pentru videoclipurile sexy, iar apoi pentru scandalurile mediatizate în toată lumea, care au avut ca efect un regres al carierei sale în industria muzicală. Vedeta de 35 de ani pare să fi trezit însă din nou interesul publicului. Unul dintre tablourile sale, reprezentând flori colorate pictate naiv, s-a vândut pe data de 5 noiembrie pentru suma de 10.000 de dolari, în cadrul unei vânzări organizate în beneficiul asociaţiei Vegas Cares.

Fondurile strânse din vânzare vor fi folosite pentru a finanța o operă de artă care să păstreze vie amintirea victimelor masacrului de la Las Vegas, care s-a soldat cu 59 de morţi, pe 1 octombrie. Noul proprietar al picturii este un jurnalist britanic, pe nume Robin Leach.

În luna octombrie, Britney Spears își încântase deja prietenii virtuali cu un videoclip în care apărea sexy şi pictând, în timp ce pe fundal se aude o sonată de Mozart pentru pian.

Imagine cu Britney pictându-şi opera: