Bucurie mare în familie. A anunţat că este însărcinată

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge Kate Middleton, a anunţat oficial joi că este însărcinată cu primul său copil, potrivit DPA.

08 iun. 2018, 08:55

Pippa în vârstă de 34 de ani a făcut acest anunţ în rubrica sa din revista Waitrose Middleton, dezvăluind cititorilor că ea şi soţul ei, James Matthews, vor deveni părinţi pentru prima oară.

Mezina familiei Middleton a dezvăluit detalii despre sarcina sa, care a trecut de primul trimestru, mărturisind că nu a suferit până acum de greţuri matinale. „Am fost o norocoasă să trec de 12 săptămâni fără greţuri dimineaţa. Am avut o sarcină normală până acum”, a relatat Pippa.

Sora ducesei de Cambridge, care este o mare amatoare de sport, a vorbit şi despre cum încearcă să-şi schimbe antrenamentul pentru a fi cât mai potrivit în cele nouă luni de sarcină.

„Am observat cum proporţiile corpului meu se schimbă, dar prin exerciţii şi sport voi reuşi să duc o sarcină sănătoasă şi să mă bucur de o recuperare rapidă după naştere (…) şi mai ales să pot încăpea în blugii mei preferaţi”, a mărturisit Pippa.

Vestea că Pippa Middleton şi soţul ei, James Matthews, vor deveni părinţi a apărut prima dată în aprilie. Atunci s-a aflat că cei doi au împărtăşit această bucurie cu familia şi prietenii, după ce Pippa a făcut o vizită la doctor.

Pippa Middleton, 34 de ani, s-a căsătorit în mai 2017, la biserica St Mark’s din Englefield, cu James Matthews, în vârstă de 42 de ani, un manager de fond de investiţii cu o avere estimată la câteva miliarde de euro.