Bunica românului condamnat la moarte, scrisoare emoţionantă pentru sultanul din Malaysia

Tatăl românului condamnat la moarte va ajunge în Malaysia şi, odată cu el, şi o impresionantă scrisoare adresată de bunica tânărului din Telega sultanului malaysian, care are drept de viaţă şi de moarte în astfel de cazuri. Sultanul i-ar putea opri drumul lui Ionuţ Gologan spre eşafod.

02 iun. 2015, 06:56
Bunica românului condamnat la moarte, scrisoare emoţionantă pentru sultanul din Malaysia

Bunica românului condamnat la moarte în Malaysia se roagă necontenit şi nu mai ştie ce să facă pentru ca nepotul său Ionuţ să scape de pedeapsa capitală. I-a scris ministrului de externe. I-a scris preşedintelui republicii. I-a scris Maiestăţii Sale Regele Mihai. Acum s-a hotârât să-i scrie şi sultanului din Malaysia, care l-ar putea graţia pe nepotul său, Ionuţ Gologan.

Citeşte şi: Familia lui Ionuţ Gologan, condamnat la moarte în Malaezia, apel disperat către preşedintele Klaus Iohannis

„Înălţimea Voastră, subsemnata, Gologan Eugenia, domiciliată în comuna Telega, str. Buştenari nr. 125, jud. Prahova, România, cu multă stimă şi respect vin în faţa dvs. cu acest memoriu, cu rugămintea de a rezolva în mod favorabil situaţia dramatică în speţă. (sic!). Precizez că eu am un nepot pe nume Gologan Ionuţ Alexandru, pe care l-am crescut de la vârsta de doi ani, deoarece mama lui l-a refuzat în instanţa de judecată a tribunalului din oraşul Câmpina, judeţul Prahova, România, cu menţiunea ca nepotul meu, cu numele de mai sus, să fie încredinţat tatălui său, Gologan Dumitru Alexandru, pentru creştere. Precizez că atât nepotul meu, Gologan Ionuţ Alexandru, cât şi fiul meu, Gologan Dumitru Alexandru, au domiciliul împreună cu mine în casa mea, la adresa menţionată mai sus. În prezent, de trei ani de zile, nepotul meu, Ionuţ Alexandru Gologan, este arestat în Malaysia pentru droguri, fapt ce mi-a fost confirmat de doamna consul din Malaysia, pe nume Tudose Camelia. Şi mi-a confirmat şi faptul că nepotul meu este condamnat la moarte. De atunci, atât eu, ca bunică în vârstă de 80 de ani, cât şi tatăl lui nu mai avem linişte sufletească gândindu-ne la tragedia prin care trece nepotul meu, care era cunoscut ca un copil cuviincios, respectat de toată lumea din sat şi de toţi care-l cunoşteau.

Am detaliat pe scurt situaţia nepotului meu, pentru ca Înălţimea Voastră, prin calitatea pe care o aveţi ca suveran în Malaysia, să înţelegeţi durerea din sufletul nostru de părinţi şi să ne ajutaţi ca nepotului/fiului nostru, Ionuţ Alexandru Gologan, să i se suspende pedeapsa cu moartea şi să fie repatriat în România, chiar dacă mai are de executat o pedeapsă, oricât de mare, dar fără să fie omorât. Să-şi ispăşească pedeapsa în închisorile din România. Ca să putem să ne ducem şi noi la el să-l vedem, copleşiţi de durerea lui sufletească, el având numai vârsta de 23 de ani, tânăr care este şi el un copil nevinovat, pentru că, poate, a fost sedus. Domnule suveran care sunteţi în conducerea din Malaysia, vă rog, dumnezeeşte şi cu lacrimi în ochi, eu, ca bunică a lui Ionuţ Alexandru Gologan, să acceptaţi ca, prin judecată, să i se suspende pedeapsa cu moartea şi să fie repatriat în România unde să-şi continue pedeapsa. Dar fără să fie omorât. Vă mulţumesc”, scrie în scrisoare bunica lui Ionuţ, Jeni, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi Detalii şocante despre românul condamnat la moarte în Malaezia. Este pregătit pentru execuţie