Bunicuţa vitezistă: O femeie de 85 de ani a gonit cu 160 de kilometri la oră şi a încălcat TOATE REGULILE de circulaţie

O femeie octogenară a fost prinsă de poliţişti gonind cu o "viteză excesivă" şi încălcând toate semnele de circulaţie. "Bunicuţa" a fost prinsă circulând cu o viteză de 160 de kilometri pe oră.

10 mai 2018, 14:47
Bunicuţa vitezistă: O femeie de 85 de ani a gonit cu 160 de kilometri la oră şi a încălcat TOATE REGULILE de circulaţie

Incidentul a avut loc în Lot-et-Garonne, scrie, joi, presa franceză, citând surse din Jandarmerie. Automobiliştii pe lângă care a trecut „ca vântul” femeia de 85 de ani au sesizat Jandarmeria că o maşină nu respectă Codul Rutier, trecând pe culoarea roşie a semafoarelor fără să oprească.

Poliţiştii au reuşit să o interpeleze pe o rută departamentală ce leagă Marmande de Miramont-de-Guyenne, în nord-estul departamentului.

Citeşte şi  Milionar român celebru, prins DROGAT la VOLAN. Imagini incredibile în trafic VIDEO

După ce au oprit maşina, poliţiştii au fost stupefiaţi să vadă la volan o femeie de 85 de ani care făcuse adevărate cascadorii de viteză.

Octogenara va trebui acum să le dea explicaţii judecătorilor pentru infracţiunile rutiere comise şi pentru „stilul ei de conducere” a unei maşini pe drumurile publice. Femeia va fi judecată de un tribunal corecţional, a mai precizat Jandarmeria, precizând că femeii i s-a ridicat permisul de conducere, potrivit publicaţiei La Depeche du Midi.