Burlaci convinşi care s-au transformat în tătici-model! Cine sunt masculii din showbiz care s-au cuminţit!

Au avut relatii cu cele mai frumoase femei din showbiz, insa nu le-a placut niciodata statornicia. Au umblat din floare in floare, insa, pana la urma, si-au gasit in sfarsit perechea si, din burlaci convinsi, s-au transformati in familisti si tatici-model.

14 sept. 2014, 08:28
Burlaci convinşi care s-au transformat în tătici-model! Cine sunt masculii din showbiz care s-au cuminţit!

Iata cine sunt masculii din showbiz care s-au cumintit si acum nu s-ar dezlipi de viata de familie:

1. Stefan Stan

Fostul castigator de la „Vocea Romaniei” este in al noulea cer. Artistul are o relatie de cateva luni cu o tanara, pe nume Didi. Se pare ca bruneta i-a pus capac artistului, iar de curand au anuntat ca vor deveni si parinti.

Pana sa o intalneasca pe Didi insa, Stefan Stan era cunoscut in lumea mondena ca un adevarat Don Juan. Una dintre cele mai mediatizate relatii pe care le-a avut artistul a fost cea cu Andreea Mantea. Cei doi au trait o poveste de dragoste cu nabadai, cu multe certuri si impacari si, chiar inainte sa se casatoreasca, cei doi au decis sa se desparta, din cauza infidelitatii artistului.

2. Tudor Chirila

Lucrurile sunt din ce in ce mai roz in viata lui Tudor Chirila. Dupa ce a fost cooptat in echipa „Vocea Romaniei”, artistul va deveni tatic peste doua luni.

Iulia, iubita sa este insarcinata in 7 luni. Cei doi formeaza un cuplu din anul 2012, insa au fost foarte discreti cu relatia lor.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO