BURLACITA 2014, finală cu surprize: Pe cine a ales ANDREEA MANTEA UPDATE

BURLĂCIŢA A AJUNS LA FINAL: Marius, Cristi şi Alex sunt cei trei norocoşi care au păşit alături de senzuala brunetă în marea finală. Cine a fost alesul?

21 aug. 2014, 10:40

BURCLĂCIŢA a ales: Cristi Mitrea a fost preferatul Andreei Mantea. Chiar dacă au avut parte și de certuri, iubirea i-a adus împreună în marea finală. ”A fost foarte ușor să mă îndrăgostesc de tine.  Ești cea pe care mi-o doresc lângă mine”, i-a spus Cristi. El i-a oferit inelul, în genunchi, iar ea i-a răspuns da.

”Mă bucur că am avut curajul să particip la această emisiune. Mă bucur că am avut ocazia să întâlnesc un om ca tine. Se pare că mi s-au îndeplinit dorințele și rugăciunile, atunci când te-am întâlnit. De prima dată de când te-am văzut, am simțit ceva”, a spus Andreea Mantea. 

BURCLĂCIŢA A AJUNS LA FINAL. Prezentă în platoul emisiunii „Acces Direct”, Burlăciţa a comentat scandalurile iscate în timpul filmărilor din America, dar a şi afirmat că, într-o proporţie covârşitoare, şi-a ales deja jumătatea.

Sunt dezamăgită de cei care au fost eliminaţi şi au ales apoi să vorbească de rău emisiunea pe diferite site-uri. Sunt frustraţi pentru că au plecat acasă fără să obţină nimic şi îmi pare extrem de rău că n-au fost suficient de bărbaţi încât să părăsească show-ul cu demnitate„, a declarat Andreea.

Cât despre cel care i-a furat inima, Burlăciţa a ţinut să clarifice situaţia. „În proporţie de 98% ştiu cine este cel cu care vreau să-mi petrec restul zilelor„.

FINALA BURLACITA. O singură ediţie îi mai desparte pe telespectatori de aflarea deznodământului  incendiarului reality-show „Burlăciţa”. Marius, Cristi şi Alex sunt cei trei norocoşi care vor păşi alături de senzuala brunetă în marea finală, ce va fi difuzată joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar Andreea e hotărâtă să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a le acorda câte o ultimă şansă fiecăruia dintre ei. Astfel, prima întâlnire privată pe care a acordat-o burlăciţa a fost alături Marius, într-un decor de poveste. 

„Am promis că o să îl ajut să depăşească problema lui de comunicare şi asta am să fac. Indiferent dacă povestea noastră de iubire va continua sau nu, teama lui de a lăsa sentimentele să se vadă trebuie depăşită. Orice femeie are nevoie de liniştea şi de siguranţa pe care le simte atunci când iubitul ei îi spune . Sunt conştientă că e vorba de o barieră, pe care dacă o va trece, nu va mai avea probleme niciodată. Ştiu că este greu şi nu vreau să facă nimic forţat. Vreau să îi ofer un basm în care să pătrundem împreună. Vreau să îl fac să se rupă de cotidian, să se desprindă de trecutul lui”, a povestit Andreea.

Într-un decor medieval, în haine de epocă, Andreea şi Marius îşi vor trăi povestea în marea finală a show-ului. Va reuşi oare Marius să o convingă pe frumoasa burlăciţă să îl aleagă pe el? Sau dimpotrivă, pentru Andreea vor cântări mai mult atitudinea şi sinceritatea lui Cristi sau şarmul lui Alex? Cine oare va fi alesul senzualei brunete? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în joia aceasta, de la 20:30, în marea finală „Burlăciţa”, de la Antena 1.

Decepţionată în dragoste, dar convinsă că lucrurile se vor schimba, una dintre cele mai râvnite femei din România pornea acum mai bine de trei luni în aventura vieţii ei, filmată pas cu pas în incendiarul reality show „Burlăciţa”, de la Antena 1.

Nu mai puţin de 20 de cavaleri s-au alăturat în competiţia pentru cucerirea senzualei burlăciţe, pentru ca în marea finală, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1 să ajungă doar trei dintre aceştia – Cristian, Alex şi Marius.

Fiecare dintre cei ajunşi în finală merită o dragoste mare, o căsnicie fericită şi un final de poveste. Si eu merit acelaşi lucru, dar cum să îmi dau seama care dintre ei este cel lângă care cu adevarat pot să trăiesc tot restul vieţii? Cum să aleg când sufletul si mintea au păreri diferite. Nu doresc nimănui să fie în postura mea. Am tot zis că este greu, dar niciodată nu a fost ca acum. Câteva clipe mă mai despart de momentul care ar putea fi cel mai fericit din viaţa mea”, mărturisea Andreea Mantea, înainte de dezvăluirea marelui deznodământ.

În rochie lungă albă, într-unul dintre cele mai romantice locuri de la malul mării, burlăciţa trăieşte la intensitate maximă ultimele momente din show. 

Surse: CRISTI MITREA este alesul Burlăciţei Andreea Mantea

A acceptat provocarea postului Antena 1 pentru a-şi căuta sufletul-pereche într-un show incendiar de vară, „Burlăciţa”. Douăzeci de bărbaţi, unul şi unul, se bat pentru inima Andreei Mantea, însă, la final, doar unul câștigă trofeul. Este vorba de Cristian Mitrea (32 de ani), un luptător profesionist, care se poate lăuda cu o medalie de bronz obţinută în 2012 la Campionatul Mondial de jiu-jitsu, din SUA. „Mitrutz”, aşa cum i se adresează prietenii, a reuşit să-i aprindă „beculeţele” brunetei şi, din sursele noastre, nu doar că a ajuns până în finală, ci a reuşit să câştige trofeul „Burlăciţa”.

 

Andreea Mantea l-a plăcut încă de la început pe tânărul Cristian Mitrea

„Dintre toţi concurenţii, Mitrutz a ajuns în finală. Andreei i-a plăcut felul lui de a fi, de a se comporta cu o femeie, aşa că ea a decis ca el să câştige show-ul”, a declarat, pentru Click!, o sursă din interiorul postului Antena 1.