Burlăciţa 2015: Daniela Crudu a schimbat finalul emisiunii, pentru că a fost MINŢITĂ

BURLACIŢA 2015: Daniela Crudu a rămas profund impresionată de concurentul italian, Pietro Summa, cu care de altfel se şi vedea alături după finalizarea emisiunii "Burlăciţa". Din păcate, asistenta TV a fost din nou dezamăgită de către bărbatul visurilor ei, fapt ce a îndemnat-o să schimbe finalul emisiunii în care este personaj principal.

16 sept. 2015, 10:19
Burlăciţa 2015: Daniela Crudu a schimbat finalul emisiunii, pentru că a fost MINŢITĂ

BURLACIŢA 2015: Dintre toţi concurenţii care s-au luptat pentru inima Danielei Crudu, italianul Pietro Summa a părut din start câştigător. Şi asta pentru că bărbatul a jucat pe terenul lui, filmările show-ului fiind realizate în Italia.

Pentru că era în avantaj, Pietro Summa nu a ezitat să îi arate atracţiile patriei lui natale, să-i facă cunoştinţă cu prietenii şi cu familia sa şi să o ducă în locuri şi case impresionante.

Din păcate, fericirea nu a durat mult, iar cu doar două episoade înainte de încheierea filmărilor, totul s-a schimbat radical.

Potrivit surselor din interiorul echipei de producţie, citate de Libertatea.ro, Daniela Crudu ar fi aflat că una din casele pe care Pietro i le prezentase ca fiind ale lui era de fapt a altcuiva şi că situaţia lui financiară nu era de fapt atât de roz.

Considerându-se păcălită, lucru de neacceptat pentru o divă înamorată ca ea, bruneta ar fi decis în ultima secundă să schimbe numele câştigătorului, aruncându-l pe italian pe un nesperat loc doi. Situaţia nu este atât de nefastă pentru producătorii show-ului, ci pentru Daniela Crudu, care încă suferă enorm.

Citeşte şi  BURLACITA 2015: Daniela Crudu îşi caută un partener. Află detalii picante din spatele camerelor de filmat