Burlăciţa 2015: Eduard Boţilă, alungat de Daniela Crudu, are o idilă cu o studentă

Eduard Boţilă este un fost concurent al emisiunii "Burlăciţa", care deşi era sigur că o cucerise pe Daniela Crudu, a fost eliminat atunci când nu se aştepta.

RomaniaTV.net
26 oct. 2015, 11:24
Burlăciţa 2015: Eduard Boţilă, alungat de Daniela Crudu, are o idilă cu o studentă

Chiar dacă a fost părăsit de Daniela Crudu, Eduard Boţilă nu s-a lăsat deloc intimidat, ci şi-a văzut în continuare de drumul său în viaţă.

Pentru că fizicul este cel care-l recomandă, Eduard Boţilă a decis să îşi găsească o nouă iubită. Şi cum îşi dorea ceva special, tânărul a decis să îi acorde o şansă unei admiratoare focoase, studentă, de altfel, cu care a purtat o conversaţie extrem de fierbinte pe un cont de socializare.

Fiindcă, Eduard Boţilă a fost extrem de grăbit, când a provocat-o pe admiratoarea sa la un joc erotic virtual, aceasta i-a dat imediat cu flit, lăsându-l cu ochii în soare pe tânăr, scriu cei de la SpyNews.ro.

„Eşti cel mai simpatic concurent de la Burlăciţa. Am gânduri perverse de fel”, i-a spus tânăra la începutul conversaţiei.

Deloc indiferent la spusele studentei, Eduard Boţilă a provocat-o:

„Ooo, îmi place. Care sunt gândurile alea perverse? Chiar trebuie să îmi spui. Acum sunt încălzit. De la sală. Cred că aş face faţă în mintea ta. M-ai făcut curios de imaginaţia ta. Dă-ţi frâu liber să văd cum mă surprinzi. Bagă nişte sânge în instalaţie.

Dacă nu ai îndeajuns. Spune-mi cum s-ar derula un film porno cu noi doi în mintea ta acum. Introducere, curprins, punct culminant şi încheiere. Reacţiile mele ţi le voi scrie în aşa fel încât să le simţi”

Citeşte şi  Daniela Crudu îi face ochi dulci unui devorator de VEDETE