BURLĂCIŢA. Andreea Mantea a izbucnit în LACRIMI. Credea că e ALESUL, dar a făcut-o să plângă în hohote

BURLĂCIŢA a ajuns la final, iar Andreea Mantea, vedeta show-ului, a vărsat lacrimi amare din cauza unui concurent.

RomaniaTV.net
21 aug. 2014, 20:05
BURLĂCIŢA. Andreea Mantea a izbucnit în LACRIMI. Credea că e ALESUL, dar a făcut-o să plângă în hohote

Andreea Mantea a vărsat lacrimi amare din cauza lui Cristi Mitrea, cel pe care toată lumea îl vede câştigător Burlăciţa.

Pentru ultima lor întâlnire, Andreea l-a invitat pe Cristi la o plimbare cu calul pe malul mării şi la o cină pe nisip. Romantismul a fost însă umbrit de cuvintele dure pe care Cristi i le-a spus Andreei şi care au făcut-o să se gândească serios dacă el va fi sau nu alesul ei la finalul concursului.

„Cristi e un bărbat sincer, dulce, romantic și, aproape de fiecare dată când ne-am întâlnit, între noi a existat o scânteie, o chimie. Felul nostru de a interacționa este vulcanic, dar haios. Are trăsături foarte masculine, e foarte atrăgător, dar, în același timp, are un mod copilăros de a se comporta. Lucru care îmi place foarte mult la un bărbat. Am avut momente în care chiar am crezut că el este alesul, dar au fost și unele în care m-am temut că se va retrage”, spunea Andreea despre Cristi.

În ciuda momentului special pregătit de Andreea pentru ultima întâlnire, Cristi nu a părut să se simtă deloc în largul lui şi chiar a făcut-o pe frumoasa brunetă să plângă. „Vreau să te gândești bine când faci această alegere. Pentru că pare că nu o faci cu sufletul”, reproşul său nefiind deloc bine primit de Burlăciţă.