„Burlăciţa” Daniela Crudu, imagini fierbinţi cu unul dintre concurenţi

Burlăciţa îi oferă şansa lui Eduard de a o cunoaşte mai bine, astfel aceştia au parte de o întâlnire romantică într-o baie termală.

RomaniaTV.net
08 oct. 2015, 04:10

Burlăciţa îi oferă şansa lui Eduard de a o cunoaşte mai bine, astfel aceştia au parte de o întâlnire romantică într-o baie termală. Eduard este fericitul concurent care primește șansa de a se întâlni cu burlăcița. „M-am gândit să îi ofer lui Edi o întâlnire liniștită, ca să ne cunoaștem și să ne descoperim mai mult”, a spus Daniela.

Într-o locație mai mult decât romantică, la niște băi termale din celebra Toscana. Burlăcița nu ratează ocazia de a-l descoase din plin pe Eduard. Se pare că acesta i-a lăsat o impresie bună.

Daniela a fost o adevărată apariție la piscină și concurentul a fost mai mult decât captivat de frumoasa burlăciță. „Mă simt foarte bine în preajma lui”, a declarat Daniela.

Daniela Crudu a invitat apoi băieţii într-un Water Park, astfel atmosfera se destinde, iar concurenţii se distrează.

 Daniela Crudu invită băieţii într-un Water Park, astfel atmosfera se destinde iar concurenţii se distrează. „V-am adus aici pentru că îmi place să merg într-un Water Park. Iar iubitul meu trebuie să îmi accepte această pasiune”.Băieții nu au ratat șansa de-a o dezbrăca pe Daniela.

Distracția a fost pe cinste, chiar dacă între concurenți au fost și mici tachinări. Totuși, toboganele au asigurat buna dispoziție a tuturor, iar burlăcița le-a atras tuturor atenția cu un costum de baie extrem de sexy!

 Emoțiile continuă la „Burlăcița” atunci când vine momentul ceremoniei trandafirului.

„Voi alege cu sufletul și persoana eliminată astăzi nu va fi niciodată iubitul meu, doar un prieten bun”, a declarat Daniela înainte de a începe să ofere trandafirii salvatori.

Lucian a fost primul concurent salvat, urmat apoi de Ciprian, Vali, Pietro, Yannis și Alex. Eduard a primit de dinainte trandafirul. 

Bogdan este eliminat de Daniela Crudu, astfel acesta a pierdut orice şansă de a câştiga inima Burlăciţei.