Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi, miercuri la Penitenciarul Rahova. Ce job-uri sunt oferite puşcăriaşilor

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă (AMOFM) București anunţă că va organiza miercuri, 28.09.2016, începând cu ora 10:00, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele private de libertate propuse pentru liberare condiționată. 

27 sept. 2016, 19:30
Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi, miercuri la Penitenciarul Rahova. Ce job-uri sunt oferite puşcăriaşilor

Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi va avea loc la Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandria nr.154, Sector 5, București.

Oferta locurilor de muncă, în funcție de domeniile de activitate, este structurată astfel: alimentar, construcţii și recuperarea materialelor reciclabile sortate, informează AMOFM Bucureşti. 

Citeşte şi LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în Capitală, pe 20 octombrie

Vodafone, BCR, Raiffeisen Bank, HP, Dell, Nokia, Kaufland, Coca-Cola, Jysk şi Pepco fac ANGAJĂRI masive. Când încep recrutările

Românii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă sau vor să îşi schimbe actualul job pot încerca şi unul din cele mai mari târguri de carieră, Angajatori de TOP care revine cu trei ediţii, în această toamnă. Evenimentele vor avea loc în București (14-15 octombrie), Timişoara (21-22 octombrie) și online, printr-o ediție la nivel național (31 octombrie-13 noiembrie), prilej cu care zeci de companii multinaţionale au anunţat că dau drumul la angajări. DETALII, AICI,