Burtica Gabrielei Cristea abia mai încape în cadru. „Nu ştiu ce se întâmplă, dar…”

Gabriela Cristea mai are câteva luni şi îşi va ţine pentru prima dată băieţelul în braţe. Vedeta nu vorbeşte niciodată despre cum decurge sarcina ei, dar uitându-ne la ultima apariţie a sa, burtica ei este mai evidentă ca niciodată.

RomaniaTV.net
24 apr. 2017, 11:35

Prezentatoarea TV radiază de când a aflat, în sfârşit, că urmează să devină pentru prima dată mămică. Chiar dacă s-a îngrăşat considerabil, acest lucru se întâmplă din cauza burticii de gravidă care creşte pe zi ce trece. Nici sânii ei nu pot di trecuţi cu vederea, care par a sta să explodeze, aşa cum se întâmplă în cazul viitoarelor mămici.

Citeşte şi Gabriela Cristea, dezvăluiri despre sexul copilului. „Tavi are faţă de tată de fată…”

Gabriela Cristea este mult mai sensibilă în această perioadă. Vedeta a mărturisit faptul că vremea de ieri, de Sfântul Gheroghe, a afectat-o şi nu a fost întocmai pe placul ei.

„Nu ştiu ce se întamplă, dar oricum când este zi fără cruce roşie în calendar, este altă treabă. Că de „Gheorghe” ăştia, nu ştiu ce au avut ieri, dar când ne-a dat cu un val de frig aşa peste noi, am intrat cu toţii în casă”, a spus soţia lui Tavi Clonda la începutul emisiunii sale.

Citeşte şi Gabriela Cristea, mesaj impresionant după ce s-a aflat că este GRAVIDĂ

Gabriela Cristea, însărcinată după ani de eforturi

Gabriela Cristea (42 ani) este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină. Cumform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unui băiat.