BUTE PASCAL LIVE DIGI SPORT, duminică, ora 6.00

BUTE PASCAL LIVE DIGI SPORT, meciul care l-ar putea readuce pe LUCIAN BUTE în prim-planul boxului mondial. 

18 ian. 2014, 22:24
BUTE PASCAL LIVE DIGI SPORT, duminică, ora 6.00

BUTE PASCAL LIVE DIGI SPORT. Lucian Bute va lupta duminică de dimineață cu Jean Pascal, în direct la Digi Sport 1 (ora 6:00), dar duelul celor doi a început încă de la conferința de presă oficială și a continuat apoi în studioul unei televiziuni din Montreal. Pascal l-a acuzat pe român că din cauza lui nu e în acest moment campionul lumii.

Cei doi pugiliști au fost invitați de către ATV Sports la un dialog în direct și după un început al discuțiilor civilizat, Jean Pascal a încheiat cu acuzații la adresa lui Bute: „Atunci când am semnat contractul pentru meciul de anul trecut, erai deja accidentat. Mi-am anulat o luptă pentru titlul mondial cu Chad Dawson pentru a le face pe plac partenerilor. Dacă nu s-ar fi întâmplat asta, acum eram campionul lumii.”, a spus canadianul de origine haitiană.

BUTE PASCAL LIVE DIGI SPORT. Bute n-a rămas dator și a replicat tăios că Pascal a ales să se bată cu el pentru bani: „Da, accidentarea exista și am decis să nu o agravez. Am luat decizia potrivită. Jean, ai avut un motiv mai bun decât dragostea pentru fani, pentru care ai acceptat lupta. Motivul au fost 2 milioane de dolari.”

„Cu tine accidentat puteam să lupt, și cu Dawson și cu tine, așa că aș fi câștigat încă 2 milioane de dolari.”, a replicat Pascal.

Prima dispută dintre Bute și Pascal ar fi trebuit să se dispute pe 25 mai 2013, dar a fost amânată după ce românul s-a accidentat la mâna stângă și a fost operat.

Meciul Bute-Pascal va fi LIVE VIDEO EXCLUSIV pe Digi Sport 1 duminică, de la ora 6:00. 

Digi Sport este o televiziune de sport deținută de consorțiul RCS&RDS. Emisia televiziunii a început pe data de 23 iulie 2009, odată cu emisia partidei de fotbal Újpest FC – Steaua București, de la ora 20:45. În aceeași dată s-a lansat și a doua versiune a canalului, Digi Sport Plus.

La mijlocul lunii noiembrie, canalul și-a lansat versiunea în format high-definition, denumită Digi Sport HD. Canalul este disponibil doar în platforma RCS & RDS. Un an mai târziu, a fost lansat Digi Sport HD. În 2011, televiziunile de sport ale RCS&RDS au primit denumirile Digi Sport 1, Digi Sport 2 și Digi Sport 3. În 2012, a fost lansat cel de-al doilea canal în format HD – Digi Sport 2 HD.