Butoanele microfonului de la pupitrul Camerei Deputaţilor, dezinstalate. Deputatul PNL Florin Roman: Este o pată de ruşine

Deputatul PNL, Florin Roman, a declarat marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că este „o pată de ruşine” ca în Parlament să fie scoase butoanele microfonului de la pupitru şi i-a solicitat preşedintelui de şedinţă, deputatului PSD, Gabriel Vlase, ca acestea să fie reinstalate.

RomaniaTV.net
19 dec. 2017, 09:25
Butoanele microfonului de la pupitrul Camerei Deputaţilor, dezinstalate. Deputatul PNL Florin Roman: Este o pată de ruşine

Este o pată de ruşine pentru noi ca în Parlamentul României să fie scoase butoanele microfonului de la pupitru şi cred că este în interesul nostru al tuturor să ne respectăm blazonul şi să nu ajungem de ruşinea lumii în Parlamentul României, în Camera Deputaţilor sunt scoase butoanele de la microfon. Eu am înţeles că au existat tensiuni, că au fost oameni supăraţi, dar cred că este în interesul nostru, al tuturor, să dăm dovadă de responsabilitate şi vă solicit, domnule preşedinte, ca responsabil de buna organizare şi desfăşurare a şedinţelor Camerei Deputaţilor, să dispuneţi de îndată revenirea la normalitate în ceea ce priveşte mutarea acestor butoane”, a susţinut Roman.

Opoziţia a acuzat, luni, în timpul dezbaterii proiectului bugetului de stat pentru 2018, că s-a scos intenţionat butonul prin care se pornea microfonul, în plen.