Cabral a călcat rău pe bec. Andreea Ibacka îl numeşte deja FOSTUL COLEG DE CAMERĂ. Vezi cum vrea să se RĂZBUNE

Cabral s-a spovedit recent în public după ce a comis o gafă care a cam scos-o din pepeni pe soţia lui, Andreea Ibacka. Acum, blonda a decis să se răzbune pe cel pe care îl numeşte "fostul coleg de cameră".

RomaniaTV.net
31 iul. 2014, 15:00
Cabral a călcat rău pe bec. Andreea Ibacka îl numeşte deja FOSTUL COLEG DE CAMERĂ. Vezi cum vrea să se RĂZBUNE

Cabral a mărturisit recent pe blog că a comis-o grav şi că a plecat de acasă tocmai în Grecia, fără ştirea soţiei sale. Nici spovedania sa publică, nici sfaturile primite de la fanii de pe Internet nu l-au ajutat să reintre în graţiile doamnei, care vorbeşte despre el acum ca despre „fostul coleg de cameră” şi care a şi pus la cale un plan de răzbunare.

„Bag de seamă că bătrânele biletele lipite pe frigider au fost surclasate de mărturisiri online în văzul lumii… aşa că mă văd nevoită să anunţ şi eu pe această cale ce m-am hotărât să fac după ce soţul meu a plecat zilele trecute să ia o paine şi a ajuns pe o plajă din Grecia fără mine şi făr’ de ştirea mea. Ştiu, legendele zic că răzbunarea-i arma cui nu trebuie, însă sunt momente când bănui că toată tărăşenia nu-i decât niscaiva marketing negativ. Spun asta taman pentru că ştiu ce am la uşă şi atunci n-are cine să mă convingă c-o să-şi înveţe lecţia chiar şi dacă n-am să-i plătesc degrabă cu aceeaşi monedă. Aşa se face că astăzi îţi scriu să te anunţ că plec la rândul meu în vacanţă”, a scris Andreea Ibacka pe blogul ei.

Citeşte şi Cabral, probleme în căsnicie. Andreea Ibacka vorbeşte pentru prima dată de divorţ

„Am aşteptat să treacă câteva zile de la escapada fostului coleg de cameră (spun ‘fost’ pentru că între timp s-a mutat pe litoral cu emisiunea), timp în care am inspirat mult zen şi – pe alocuri – feng shui, să-mi revin în cele mai bune dintre simţiri şi să hotărăsc în deplinatatea seninătăţii. Pe modelul soţului, că tot e funny şi spontan planul lui, mi-am alimentat maşina şi în curând am să fug în lume. De ajuns, probabil oi ajunge unde m-or purta cauciucurile mele de vară”, a precizat soţia lui Cabral.