Cabral si-a scos la mall si nevasta, si fetita! Ce mult a crescut Inoke: e mai inalta decat sotia vedetei

Cabral si Andreea formeaza de cativa ani buni familia Ibacka, dar prezentatorul TV mai are o fetita, cu Luana Ibacka. Inoke are 11 ani si pare sa isi mosteneasca tatal la inaltime, pentru ca deja ii ajunge acestuia la umar.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 12:13
Cabral si-a scos la mall si nevasta, si fetita! Ce mult a crescut Inoke: e mai inalta decat sotia vedetei

Motivul halucinant pentru care corpul lui Adrian Iovan nu poate fi adus acasă! Romaniţa, distrusă de durere: „Nu se poate asa ceva”

Viata personala a familiei Ibacka este presarata cu momente in care, ca orice familie normala, protagonistii sunt pusi in situatii obisnuite.

Astfel ca, intr-o dupa-amiaza urata de ianuarie, paparazii CANCAN.ro i-au gasit pe cei trei la mall, unde nu au zabovit, insa, foarte mult.

IMAGINI SOCANTE! Singurele poze cu Adrian Iovan mort! Pilotul a pierit in cel mai infiorator mod posibil!

In vreme ce blonda Andreea facea cumparaturi pe ultima suta de metri, Cabral si fiica lui Inoke au asteptat-o rabdatori pe un culoar.

Ultimul interviu al lui Gyuri Pascu. “Mi-am trait viata frumos, cand vrea Dumnezeu, ma duc…”

Tatal i-a aratat fetitei mereu ceva pe ecranul telefonului, in vreme ce ea ii povestea ceva cu mult entuziasm si voiosie. Toata lumea a vazut ca, la 11 ani, mulatra Inoke pare ca isi mosteneste parintele si la inaltime, pentru ca ii ajunge deja la umar.

Vezi aici imaginile cu fiica lui Cabral! La 11 ani, e mai inalta decat sotia prezentatorului TV.