Cadavrul tânărului dispărut la Ocna Şugatag a fost găsit într-un lac

Cadavrul unui adolescent de 17 ani, dispărut sâmbătă, din localitatea Ocna Șugatag, a fost găsit miercuri seara în lacul de lângă pensiunea unde acesta se afla cazat, împreună cu un grup de prieteni, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș.

13 iul. 2017, 06:02
Cadavrul tânărului dispărut la Ocna Şugatag a fost găsit într-un lac

Tânărul fusese anterior căutat de un număr impresionant de forțe de ordine — jandarmi, polițiști, pompieri, începând de duminică, zi în care dispariția a fost semnalată de către mama sa.

Căutările nu au avut succes, deși la ele polițiștii au participat inclusiv cu câini specializați, lor alăturându-se și localnici, dar și jandarmi și pompieri, care au căutat băiatul în zona lacului, cu barca și, pe parcursul zilei de miercuri, inclusiv cu scafandri ce au venit de la Târgu Mureș.

„Aseară, în jurul orei 22.00, Patrula de siguranță publică din cadrul secției 5 Poliției Rurală Ocna Șugatag, în colaborare cu lucrători din cadrul ITPS Maramureș, l-au găsit pe băiat pe apele lacului Gavril, din Ocna Șugatag. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Sighetul Marmației, în vederea efectuării autopsiei”, a declarat, pentru AGERPRES, Florina Mateș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Potrivit sursei citate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care adolescentul a decedat.