Cadavrul unei femei, găsit într-un canal de angajaţii unei hidrocentrale

Cadavrul unei femei a fost descoperit, marţi, într-un canal de degajare a apei, de către angajaţii Hidrocentralei Dumbrava Deal, comuna Săvineşti, judeţul Neamţ. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

08 mai 2018, 08:43
Cadavrul unei femei, găsit într-un canal de angajaţii unei hidrocentrale

Reprezentanţii ISU Neamţ au fost solicitaţi, marţi, să intervină în comuna Săvineşti, unde un angajat al Hidrocentralei Dumbrava Deal a descoperit cadavrul unei femei.

„Am fost sesizaţi de către un angajat al hidrocentralei despre această descoperire în canalul de degajare a apei. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică şi un echipaj de scafandri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Persoana respectivă a fost descoperită în timpul efectuării manevrelor de curăţare a grătarelor, de către lucrătorii hidrocentralei”, a declarat Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, cadavrul femeii a fost preluat de către organele de anchetă, urmând ca, după efectuarea necropsiei, să se stabilească în mod cert cauza decesului.

Poliţia a deschis un dosar de cercetare în acest caz, pentru moarte suspectă.