Cadavrul unui bărbat din Mehedinţi a fost găsit după şase luni chiar de principalul suspect

O dispariţie misterioasă din Mehedinţi s-ar putea transforma într-o complicată anchetă de crimă. La şase luni după ce un bărbat a dispărut fără urmă au fost găsite bucăţi din cadavrul său. Cel care a făcut descoperirea este chiar omul bănuit iniţial că l-a ucis pe dispărut, precum şi ultima persoană care l-a văzut în viaţă.

07 mai 2016, 18:42
Cadavrul unui bărbat din Mehedinţi a fost găsit după şase luni chiar de principalul suspect

Povestea macabră a început în urmă cu şase luni. Un bărbat plecat cu caprele unui vecin la păscut nu a mai revenit acasă, la Ţigănaşi, în Mehedinţi. Proprietarul animalelor le-a povestit tuturor că s-a întâlnit cu el şi l-a chemat în sat, dar el a refuzat să vină. De atunci nu l-a mai văzut nimeni.

Nimeni nu s-a îngrijorat că omul nu s-a întors acasă şi abia după două săptămâni sătenii au anunţat dispariţia bărbatului. Împreună cu autorităţile a fost scotocită întreaga zonă, dar fără niciun rezultat. Întreg satul a început să-l suspecteze de crimă pe bărbatul care l-a văzut ultima dată de crimă.

Chiar principalul suspect al sătenilor a fost cel care acum a găsit bucăţi din cadavrul bărbatului dispărut.

Varianta crimei nu este exclusă de anchetatori, dar ei aşteapta un răspuns acum din partea legiştilor care analizează rămăşiţele omului.

Citeşte şi O angajată a Consiliului Judeţean Botoşani a dispărut de acasă. Soţul acesteia a făcut un apel disperat pe facebook