Căderea părului în luptă cu inovaţia de la REKZE Laboratories

Compania REKZE Laboratories din US a lansat cea mai completă linie de tratamente împotriva căderii părului şi pentru stimularea creşterii acestuia fără să folosească ingredientul activ Minoxidil. În acest mod, s-a evitat efectele secundare şi limitarea rezultatelor, pentru că Minoxidilul actionează doar în vertex (creştetul capului) şi nu poate fi folosit de personae sub 18 ani, care suferă de diverse afecţiuni, femei însărcinate sau de mame care alaptează.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 20:14
Căderea părului în luptă cu inovaţia de la REKZE Laboratories

Linia de produse Rekze Laboratories se adresează atât femeilor, cât şi bărbăţilor având o formulă complexă care echilibrează modul de a acţiona a ingredientelor pentru a maximiza rezultatele.

Numele acestor produse vine tocmai de la numărul de ingrediente pe care acestea le au în compoziţie.

4 produse complexe pentru par, rezultate maxime fără efecte secundare

Şamponul ’63’ combină 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea creşterii părului şi pentru reducerea căderii acestuia. ‘63’ contribuie la obţinerea unui păr sănătos şi puternic eliberând scalpul de factori care obstrucţionează creşterea foliculilor şi de acumularea de sebum, ajutând la obţinerea unui păr şi a unui scalp cât mai sănătoase.

Balsamul ’43’ combină 43 de ingrediente pentru a conferi rezistenţă părului şi pentru a controla nivelul de hidratare ducând astfel la obţinerea unui păr cu aspect sănătos. Formula balsamului este astfel concepută încât să nu îngreuneze părul.

Serul tratament ’24’ conţine o formulă ce foloseşte o tehnologie avansată menită să trateze întregul scâlp, nu doar zona vertex, combinând 24 de ingrediente care tratează pierderea părului, menţinând în acelaşi timp vitalitatea scalpului şi acţionând asupra disfuncţiilor foliculilor pentru a obţine rezultate optime într-o perioadă scurtă de timp. ’24’ este un tratament pentru păr care se aplică de 2 ori pe zi.

Serveţelele umede ’28’, primele de pe piaţă menite să cureţe şi să hrănească scalpul, combină peste 28 de ingrediente destinate tratării procesului de subţiere a firelor de păr şi a pierderii părului, ajutând la menţinerea unui păr sănătos făra riscul de a se rupe.

Ingredientele din produsele REKZE Laboratories sunt dovedite clinic că ajută la stoparea căderii părului şi susţine regenerarea acestuia.

Complexul bioactiv Procapil® (o combinație de trei substanţe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătăţeşte micro-circulaţia şi acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) fortifică firul de păr de la rădăcină şi-i stimulează creşterea. În plus, în noile produse regăsim şi ingrediente precum, cafeina, taurina, keratina, biotina sau vitamina b7, Zinc, Sphinganine, Saw Palmetto, Ginkgo biloba leaf extract, Emu oil, Astressin-B etc.

Produsele REKZE Laboratories sunt recomandate și în cazul prevenție, astfel este mai ușor sa previi căderea părului, părul deteriorat sau subțiat decât să tratezi căderea acestuia. În cazul prevenție șamponul și balsamul de la REKZE trebuie să facă parte din rutina zilnică a fiecărei persoane care ține la sănătatea scalpului și a părului ei.

Produsele REKZE Laboratories sunt importante și distribuite exclusiv în România de către VOK Brand Distribution Srl.