Cadoul de nuntă ar fi putut să îi salveze VIAŢA: O poveste de dragoste incredibilă, cu un final TRIST FOTO

Un tânăr din America a trăit o poveste de dragoste incredibilă alături de iubita sa cu care a fost împreună 14 ani, înainte să fie diagnosticat cu insuficienţă renală. Chiar dacă s-a descoperit că femeia putea să îi doneze un rinichi, din nefericire starea bărbatului s-a deteriorat şi nu a mai putut să îşi primească acest cadou de nuntă deosebit.

12 iun. 2014, 12:46

Lee Parcel a fost diagnosticat la vârsta de 30 de ani cu insuficienţă renală şi a fost obligat să facă dializă, doctorii anunţându-l că are nevoie urgentă de un rinichi. În urma testelor, s-a descoperit că logodnica sa, Lisa, o tânără de 27 de ani, era compatibilă şi ar fi putut să îi ofere organul de care avea nevoie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Poveste de dragoste demnă de film: Ce i-a spus un bărbat IUBITEI după ce s-a trezit din comă

Mai mult, femeia i-a promis că îi va dona rinichiul drept cadou de nuntă. Cei doi s-au căsătorit în luna iunie a anului trecut, însă bărbatul nu a mai fost apt pentru transplant din cauza stării de sănătate precare. Cu toate acestea, iubita lui i-a fost alături până la sfârşit şi l-a sprijinit. Inedit este faptul că Lee a acceptat ca o parte din organele sale să fie donate oamenilor care au nevoie de ele, salvând astfel viaţa a trei oameni prin gestul său.

Citeşte şi Un bărbat a aşteptat JUMĂTATE de SECOL pentru a se căsători cu persoana iubită: Ea mereu a fost aleasa MEA

Mi s-a frânt inima, dar am fost foarte norocoasă să îi fiu soţie. A fost o sursă de inspiraţie pentru toţi. A fost greu să îi dau ultimul sărut„, a declarat Lisa.