Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Cadoul perfect pentru jumătatea ta de Valentine's Day poate părea o ”misiune imposibilă” dar noi îl transformăm în cea mai simplă alegere.

RomaniaTV.net
12 feb. 2014, 09:54
Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Varianta cea mai simplă pentru un cadou potrivit de Valentine’s Day este să îţi întrebi iubita direct (sau prin intermediul prietenei sale) cam ce ar putea să o impresioneze de Ziua Îndrăgostiţilor. Dacă eşti un tip curajos, însă, nu o vei priva pe iubita ta de emoţiile aşteptării şi un cadou surpriză dar bine ales.

Iată ce sugestii de cadouri avem noi, garantate să satisfacă toată gusturile!

Cele mai cool cadouri pentru iubita ta

1. Cărţi

Am tot scris şi vorbit în ultima vreme despre trilogia erotică ”Cincizeci de umbre ale lui Grey” aşadar ar fi o idee grozavă să îi dăruieşti cărţile înainte să apară filmul. Ne desparte aproximativ un an de data lansării producţiei care îi are în prim plan pe Dakota Johnson şi Jamie Dornan, aşa că are timp să se familiarizeze cu povestea şi personajele.

O altă sugestie de carte care o va încânta pe iubita ta este ”Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut” de Simona Tache şi Mihai Radu, o culegere de texte ale celor doi jurnalişti publicate în ziarul Caţavencii, la rubrica ”Bătăi în dialog”. Cei doi dezbat cu mult umor şi ironie stereotipuri cu care ne întâlnim în viaţa de cuplu de zi cu zi.  

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea: parfumuri seducatoare

2. Parfumuri

Dacă are deja un parfum preferat, ”surprinde-o” cu o sticluţă nouă din licoarea magică pe care o iubeşte. Dacă iubita ta este, în schimb, o colecţionară, poţi să îi faci cadou un parfum nou, o combinaţie de arome care ştii sigur că îi plac. Pentru că parfumurile sunt o ştiinţă exactă, cere-le ajutorul consilierelor din magazin. Fă-ţi o listă cu parfumurile pe care jumătatea ta le deţine deja şi în funcţie de notele predominante, ele îţi vor sugera o combinaţie nouă de arome!

Gasesti mai multe idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea pe Cosmopolitan.ro.