Cadouri „obraznice” pe care le vor bărbaţii de Sărbători, în funcţie de zodie

Ca femeie, este normal să te aştepţi la un cadou special din partea bărbatului tău de Crăciun sau de Revelion, însă află că şi ei îşi doresc să primească mici atenţii.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 07:41
Cadouri „obraznice” pe care le vor bărbaţii de Sărbători, în funcţie de zodie

BERBEC

Berbecii, caposi din fire, se asteapta ca sarbatorile de iarna sa le fie cu totul dedicate lor. Asa ca cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi este o seara in care sa te prefaci ca esti… sclava lui. Nu, nu intr-un mod murdar si doar hazliu, tarziu in noapte, daca este cazul. Asa ca gateste-i mancarea preferata, cumpara-i sticla de vin preferata, asculta cu el muzica care ii place si nu uita… zambeste tot timpul. Apoi du-l in pat si arata-i cine este seful cu adevarat. Berbecii au nevoie de femei care stiu sa ia atitudine in pat. Ce zici? Accepti provocarea?

Citeşte şi Cele mai frumoase destinaţii de Crăciun din Europa FOTO

TAUR

Daca iubitul tau este in zodia Taur, ar fi indicat sa stai bine din punct de vedere financiar. Nu de alta dar taurii iubesc cadourile scumpe si iubesc sa fie rasfatati. Daca si decorul este unul cu totul special, atunci ai dat lovitura. Asa ca du-i mancare la pat, maseaza-i picioarele si amenajeaza camera in care stati ca si cand ar fi dintr-un hotel de lux. Abia cand esti sigura ca este comod, da-i cadoul pe care i l-ai cumparat. Si ar fi bine sa fie unul cat se poate de scump!

Citeşte şi Cele mai multe luminiţe de Crăciun: Strada cea mai veselă şi mai luminoasă FOTO

GEMENI

Razvratiti din sine, Gemenii nu o sa admita niciodata ca sunt genul de persoane care sa se bucure de sarbatorile de iarna. Din simplul motiv ca urasc sa faca cadouri pentru sarbatori pe care nu le considera importanta. Geamanul va uita cu siguranta sa iti cumpere un cadou si cel mai probabil va incropi ceva pe ultima suta de metri. Asa ca nu te chinui prea tare sa iti dai seama ce ar putea sa-l multumeasca si cumpara-i ceva simbolic. Oricum, te va iubi la fel de tare. Ba mai mult, se va simti prost cand va realiza ca el nu ti-a cumparat mare lucru.

RAC

Racii adora sa fie rasfatati si alintati. Asa ca Craciun sau Revelion ofera-i dragostea ta mai mult decat de obicei si va fi de-a dreptul incantat. Ii place sa stea acasa, prin urmare nu organiza o iesire in oras pentru a sarbatori. Mai repede ai putea sa inviti la voi o parte din prietenele tale single. Asa, lucrurile ar putea degenera intr-un mod placut, mai ales pentru el. Tocmai datorita faptului ca este mare amator de… curiozitati sexuale!

Citeşte şi Horoscop: Cum îl „vrăjeşti”, în funcţie de zodia lui

LEU

O declaratie de dragoste cu mare fast ii va topi inima iubitului tau in zodia Leului. Daca ii spui cat de mult il iubesti si cat este de important pentru tine, se va simti in al noualea cer. Leii adora sa stie ca sunt admirati si apreciati si tocmai de aceea ar fi bine sa il faci sa se simta ca un adevarat rege. Da, asta presupune sa il lauzi cat poti de mult si in pat, unde trebuie sa te lasi dominata.

FECIOARA

Barbatii in zodia Fecioarei nu sunt firi prea romantice, dar se asteapta oricum sa primeasca o dovada a dragostei partenerei. Chiar daca ce le oferiti nu este decat simbolic, ati dat lovitura. La Fecioare conteaza foarte mult dovada ca cineva s-a gandit si la ei. Cum s-ar spune in popor, gestul conteaza.

BALANTA

Cele care aveti iubiti in zodia Balantei, ar trebui sa va pregatiti foarte bine. Mereu competitivi, nativii din Balanta se vor stradui sa va ofere niste Sarbatori pe care sa nu le puteti uita. Asa ca singura voastra sansa ca sa evitati sa-l vedeti deprimat este sa ii faceti o surpriza mai mare decat v-a facut el voua. Atentie insa, surpriza nu trebuie sa o depaseasca cu mult pe a lui, pentru ca atunci s-ar simti… dominat.

Continuarea pe Lyla.ro.