Cadrele medicale, despre starea lui Cotabiţă: Medicii nu mai pot face nimic, doar Dumnezeu îl mai poate salva

"Medicii nu mai pot face nimic, doar Dumnezeu îl mai poate salva pe Cotabiţă". Asta susţine o angajată a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde este internat cântăreţul. Ea spune că artistul a ajuns în această stare deosebit de gravă pentru că s-a încercat resuscitarea sa cu prea mare întârziere. Jurnaliştii România TV au realizat un material filmat cu camera ascunsă.

11 mai 2015, 08:28
Cadrele medicale, despre starea lui Cotabiţă: Medicii nu mai pot face nimic, doar Dumnezeu îl mai poate salva

Întrebată de jurnalistul România TV dacă Gabriel Cotabiţă se va face bine, asistenta medicală a răspuns: „Eu m-aş mira. Cred că numai mâna lui Dumnezeu mai poate face ceva. Medicii nu mai pot să facă nimic. Dacă a făcut embolie, nu mai scapă„.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, în comă de trei zile. Vezi ce decizie au luat medicii în urmă cu puţin timp

Angajata spitalului spune că Gabriel Cotabiţă era singur în sala de fitness şi nimeni nu l-a văzut când a suferit accidentul vascular cerebral. Mai mult, doctorii au ajuns la el după mai multe minute şi nimeni nu ştie când acesta a căzut.

N-a fost nimeni. N-a fost nimeni, domnule. Nimeni n-a fost. Nu numai că sunt obligaţi să aibă medic, sunt obligaţi să aibă şi terapeuţi. Kinetoterapeuţi. Resuscitarea se face în primele minute. Dacă au trecut opt minute…excepţii. Nimeni nu ştie când a căzut, pentru că era singur în sală. Fiind singur în sală, nu l-a văzut nimeni că a căzut, a stat foarte mult…deci asta este problema…şi dacă s-a complicat şi cu plămânii…embolia…nu scapă nimeni„, a spus asistenta medicală.

Citeşte şi Prof. dr. Constantin Popa, despre STAREA CRITICĂ a lui Gabriel Cotabiţă: Are puţine şanse să-şi mai revină

Cântăreţul a suferit un stop cardiorespirator în timp ce se antrena la o sală din centrul Capitalei. Colegii de sala au chemat imediat ambulanta. Acum, este ţinut în viaţă doar de aparate.

Citeşte şi Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul lui GABRIEL COTABIŢĂ. „Nu e infarct, nici embolie!”