CRUZIME fără limite. Cai bătuţi cu sălbăticie şi obligaţi să tragă căruţe cu roţile blocate VIDEO CUTREMURĂTOR

La târgul din comuna giurgiuveană Călugăreni, caii sunt biciuiţi în vreme ce sunt obligaţi să tragă căruţe cu roţile blocate de lanţuri. La chinurile pe care le îndură animalele asistă şi poliţişti.

15 iun. 2014, 12:13
CRUZIME fără limite. Cai bătuţi cu sălbăticie şi obligaţi să tragă căruţe cu roţile blocate VIDEO CUTREMURĂTOR

Imaginile şocante pot fi văzute în fiecare duminică la târgul din comuna giurgiuveană Călugăreni. La chinurile pe care le îndură animalele asistă şi poliţişti. Localnicii spun că acest ritual sadic a devenit ceva obişnuit. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă. Vă avertizăm, urmează imagini care v-ar putea afecta emoţional, potrivit România TV.

Citeşte şi Scene de o duritate fără margini în Gorj: Mai mulţi bărbaţi îşi maltratează caii în văzul tuturor VIDEO

Caii sunt biciuiţi fără milă, în văzul lumii, de fiecare dată când e târg la Călugăreni. Adică săptămânal. Samsarii de cai vor să arate astfel potenţialilor cumpărători cât de puternice sunt animalele scoase la mezat.

Pentru ca efortul cailor să fie maxim, ei blochează roţile căruţelor cu lanţuri. Poliţiştii nu se sfiesc să se afişeze în preajma celor care bat animalele, zâmbind complice în vreme ce caii sunt supuşi la chinuri groaznice. Paznicul târgului confirmă faptul că astfel de nenorociri se petrec mai mereu.

Citeşte şi Cruzime fără limite: Cai bătuţi până cad din picioare, la târgul de animale din Piteşti VIDEO

Păi e acolo un concurs de cai. Ciorile astea care fac concurs cu ei. Ca să vadă dacă trage, dacă nu trage„, a povestit un localnic.

Un punct de vedere oficial al poliţiştilor a fost imposibil de obţinut, sediul postului din comună fiind încuiat cu lacăt.