Câine poliţist scos la licitaţie pentru că nu ştie să ia urma infractorilor

Un câine poliţist din Piatra Neamţ a fost scos la licitaţie pentru că nu este priceput în a lua urma infractorilor. Deşi au fost deja organizate două licitaţii, câinele nu a fost încă adoptat.

RomaniaTV.net
23 aug. 2016, 08:05
Câine poliţist scos la licitaţie pentru că nu ştie să ia urma infractorilor

În urmă cu câteva luni, Poliţia Neamţ a decis că este tipul să se despartă de Tey, un câine care a făcut parte din echipă. Decizia a fost luată după ce Teddy a fost testat la centrul chinologic de la Sibiu, însă rezultatele sale au fost modeste.

Deşi la intervenţii se descurca, Tey nu poate lua urma infractorilor.

Au fost deja organizate două licitaţii. La prima preţul de pornire a fost de 600 de lei, după care, la a doua licitaţie a scăzut până la  494,59 lei. Nimeni nu s-a prezentat la niciuna dintre cele două licitaţii. Astfel că, la următoarea preţul va porni de la 370 de lei, potrivit dcnews.ro.

Se pare, totuși, că birocrația este de vină pentru faptul că Tey nu își găsește o familie iubitoare.

Iată condițiile pentru a intra în posesia câinelui incompetent:

– Caietul de sarcini se obține contracost (5,00 lei) în urma unei solicitări scrise, de la sediul IPJ Neamț, în anumite zile.
– Taxa de participare la licitație este de 10 lei, care se achită în numerar la caseria unității între anumite ore ale zilei.
– Garanția de participare se depune în numerar la caseria unității sau prin virament cu O.P. în contul nr. RO59TREZ4915005XXX000129 deschis la Trezoreria Municipiului Piatra Neamț și va fi în cuantum de 25,00 lei. Programul casieriei este: 8.00-14.00.
– Documentele de participare la licitație se primesc de organizatorul licitației într-un interval de timp bine stabilit.
– Ședința de licitație deschisă cu strigare are loc, în general, dimineața. Data exactă se anunță prin afișe la sediul IPJ Neamț din str. Eroilor nr. 16, Piatra Neamț, jud. Neamț.