Câinele a MUŞCAT mâna care l-a hrănit, dar stăpâna i-a rămas DATOARE toată viaţa

Istoria câinelui Patch a făcut o mare gălăgie în mass-media, după ce şi-a salvat familia de la incendiu. Patch face parte din familia lui Nola şi Richard Devis împreună cu copiii lor Andrew şi Clara. L-au adus în casă pe când era un puiuţ. În timp a crescut atât de mare, încât în casă nu mai era suficient loc şi pentru el.

23 iun. 2017, 10:36
Câinele a MUŞCAT mâna care l-a hrănit, dar stăpâna i-a rămas DATOARE toată viaţa

Din această cauză părinţii se gândeau să-i găsească o altă familie, cu toate că Andrew şi Clara nu erau de acord. Fiind sub presiunea copiilor, maturii au amânat decizia finală. Dar ei nici nu îşi dădeau seama cât de mult le-ar fi influenţat viaţa acea decizie.

Într-o seara Nola stătea în cadă, în acel loc unde Patch nu intra datorită fricii faţă de apă. Femeia fiind singură acasă, a decis să se relaxeze şi a dat drumul radioului. Dintr-o dată câinele a intrat peste ea, a apucat-o de mână şi a început să o tragă afară din baie. Nola a înţeles că Patch este deranjat de ceva, astfel şi-a pus halatul şi a deschis uşa. În acel moment flăcările au cuprins deja toată casa şi se îndreptau spre baie.

Citeşte şi Statuia unui câine care urinează a fost amplasată lângă „fata neînfricată” care sfidează „Taurul” de pe Wall Street

Câinele şi-a dus proprietara prin foc. „El a mers în faţa mea şi tot se întorcea pentru a se asigura că îl urmez”. Şi au ieşit în curte din casa înflăcărată.

Nola a observat cum maşina lor stătea foarte aproape de flăcări şi instinctiv a vrut să intre în casă după chei, ca să dea mai departe de flăcări automobilul. Însă Patch nu i-a permis să se apropie de casă. S-a pus în faţa ei şi a început să latre ameninţător.

În câteva momente în casă a avut loc o explozie. Nola nici nu putea să-şi imagineze ce s-ar fi întâmplat cu ea, dacă nu era Patch ca să o salveze. În acelaşi an câinele a primit o medalie pentru curaj.

La scurt timp după eveniment familia Devis a fost capabilă să-şi cumpere o casă mai mare, unde era loc suficient şi pentru eroul lor.