Trei câini poliţişti au fost scoşi la pensie după 10 ani de alergat după infractori. Patrupedele au fost scoase la licitaţie

Trei câini poliţişti de la IPJ Prahova s-au pensionat. Timp de 10 ani au alergat după infractori şi au descoperit probe acolo unde doar simţurile lor puteau întrevedea adevărul. Acum, patrupedele sunt scoase la licitaţie. Din nefericire, nimeni nu s-a prezentat până acum, după două licitaţii, deşi ciobăneştii germani sunt dresaţi, se comportă frumos şi sunt iubitori.

RomaniaTV.net
06 apr. 2017, 07:45
Trei câini poliţişti au fost scoşi la pensie după 10 ani de alergat după infractori. Patrupedele au fost scoase la licitaţie

Taz şi Hercule sunt fraţi şi au 11 ani. Încă de la început nu au putut fi ţinuţi împreună, pentru că Hercule şi-a adjudecat rolul de mascul dominant, aşa că ori de câte ori se întâlneşte cu Taz ies scântei. Altfel, amândoi sunt cei mai buni câini poliţişti, cu o carieră frumoasă în urmă. Colegul de echipă recunoaşte că datorită căţelului Taz a avansat în carieră.

La cele două licitaţii organizate pentru câini nu s-a prezentat nimeni. Dacă şi la a treia, situaţia va fi aceeaşi, Valentin îl va lua pe Taz acasă.

Hercule, însă, va trebui să caute un alt stăpân. De cele mai multe ori, câinii pensionari ajung să fie îngrijiţi de colegii lor din timpul activităţii, dar procedura cere ca aceştia să fie licitaţi.

Cei trei căţei mai au de trăit câţiva ani, dar oricine i-ar lua ar petrece alături de ei timp preţios. Chiar dacă nu pot povesti din munca lor de poliţişti, antrenamentul şi evenimentele prin care au trecut îi fac niste animale speciale.