Călăul doctoriţei şi-a recunoscut fapta. Vezi din ce cauză a ucis-o şi ce a făcut cu trupul ei după crimă

La mai puţin de o săptămână de la odioasa faptă, criminalul doctoriţei din Mureş şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor şi a fost dus la reconstituire. Oamenii legii au stabilit că bărbatul a lovit femeia în cap cu o sticlă de vin. Lovitura i-a fost fatală. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

20 dec. 2016, 08:40
Călăul doctoriţei şi-a recunoscut fapta. Vezi din ce cauză a ucis-o şi ce a făcut cu trupul ei după crimă

Doctoriţa de 32 de ani şi tânărul de 27 de ani s-au cunoscut în toamnă, când bărbatul i-a renovat locuinţa. De atunci au început să aibă o relaţie. La o săptămână de la dispariţia ei anchetatorii i-au găsit maşina abandonată în parcarea unui centru comercial şi au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. Aşa au văzut că femeia s-a urcat în dubiţa celui care avea să-i devină călău şi au plecat împreună la el acasă. Din acel moment, nimeni nu a mai ştiut nimic de ea, iar prietenii au început să ceară informaţii pe Facebook.

Tânărul de 27 de ani s-a întors la locul oribilei crime, adică în curtea casei sale, încătuşat şi flancat de poliţişti. Bărbatul le-a explicat anchetatorilor cum a ucis-o pe doctoriţă. El a mărturisit s-au certat, din cauză că femeia i-ar fi cerut să divorţeze. Într-un acces de furie, tânărul a lovit-o cu sticla de vin în cap. Când şi-a dat seama că a ucis-o, a îngropat-o într-un puţ dezafectat.

Tânărul a devenit principalul suspectr al poliţiştilor după ce aceştia au aflat că doctoriţa avea o relaţie secretă cu el. Bărbatul este însurat şi are un copil. Soţia îl părăsise de câteva zile tocmai din cauza infidelităţilor, dar şi pentru că era violent. Culmea, se pare că femeia a distribuit de cinci ori pe Facebook un mesaj cu dispariţia amantei soţului.

Doctoriţa de 32 de ani provenea dintr-o familie de medici renumiţi şi lucra la secţia de urgenţe a Spitalului din Târgu Mureş. Femeia a fost şi voluntar SMURD şi le preda studenţilor de la Universitatea de Medicină din oraş.

Citeşte şi Suspectul în cazul uciderii unei doctoriţe, care era dată dispărută de mai multe zile, a fost arestat UPDATE