CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 14 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru LUNI 14 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

13 ian. 2019, 18:56
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 14 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne, intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

INGRIJORAREA ESTE O EMOTIE INUTILA SI O ENERGIE RISIPITA

Corpul tau raspunde la energia pe care tu o trimiti in afara ta. El reactioneaza la fiecare gand ca si cum este realitate. Cand tu creezi un gand de ingrijorare, acesta spune corpului ca trebuie sa se apere de dusman, de pericol, de ceva din afara iar acest lucru intrerupe echilibrul sau normal si armonia de functionare. Ingrijorarea creaza toxicitate in corp si opreste energia divina si astfel se ajunge la boala sau dezechilibru. Ori de cate ori apare acest mesaj, trebuie sa faci un pas inapoi si sa iti privesti detasat si obiectiv viata. Intreaba-te : A schimbat vreodata ingrijorarea desfasurarea unei situatii ? Emotia numita ingrijorare este reala si are putere energetica, insa nu are nicio putere sa influenteze rezultatul. Singura putere pe care o are este sa te afecteze. Tendinta de a te ingrijora este doar un obicei invatat de la altii, desi poate sa aiba si o componenta genetica, sa o fi invatat din familia ta. Ghizii tai iti cer insistent sa vezi aceasta energie pentru ceea ce este : o risipa de imp si o generatoare de probleme. Nu ii ceda. In schimb, fa pasi concreti ca sa dai la o parte posibilitatea de a se manifesta, crescandu-ti increderea si credinta si invatand sa alegi constient ce anume doresti sa se manifeste in locul ingrijorarii.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma ajuti sa traiesc constient, inconjurat de energie pozitiva a emotiilor mele, fii constient ca ingrijorarea nu imi creaza ceea ce doresc. Iti multumesc ca ma sustii sa nu imi folosesc energia pentru a ma ingrijora, ci sa o folosesc pentru a avea credinta.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

FA de asa natura incat fiecare zi din viata ta sa conteze!

Tine minte faptul ca “timpul” nu exista in lumea spirituala. Tot ceea ce s-a intamplat, se intampla acum si se va intampla au loc, de fapt, chiar in acest moment. Dar intrucat aceasta dimensiune fizica are stele, luna si planete, oamenii au divizat abil sectiuni de timp aflate la dispozitia lor. Fiecare zi este o noua zi ceea ce iti permite, aici pe Pamant, sa ai o noua perspectiva si abordare si sa faci alegeri noi. Este, practic, o permanenta noua sansa la un nou inceput. Ieri a plecat pentru totdeauna, chiar nu esti nevoit sa retraiesti niciodata ce a fost ieri. Cu fiecare noua zi de viata primita, numara momentele si umple-le pe fiecare cu compasiune si iubire. Descopera lucruri despre tine pe care nu le stiai niciodata pana acum. Implica-te in noi activitati precum voluntariatul sau invata sa canti la un nou instrument. Pune-ti intrebari despre credintele si valorile pe care le ai, de unde le ai, de ce le ai, daca le mai vrei in continuare. Citeste poezii ce te inspira sau incepe o dieta sanatoasa prin care te simti bine. Hraneste relatiile cu oamenii dragi din viata ta, sustine-i prin faptul ca vezi ca fiecare este unic. Intotdeauna tine minte ca Spiritul tau este despre expansiune si crestere. Trebuie sa iti dai permisiunea de a fi in viata in fiecare noua zi si sa nu astepti pana cand aceasta viata se incheie. Invata de la toti de dinaintea ta care au facut greseala de tot astepta ziua de maine ca sa ierte, ca sa iubeasca sau ca sa zambeasca – apoi totul s-a terminat si nu le-a ramas nimic decat regret. Ai venit pe aceasta planeta ca sa experimentezi totul in aceasta vibratie fizica. Nu te retine.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma sustii zi de zi sa invat sa traiesc cu adevarat, sa imi onorez viata in timp ce onorez strabunii, parintii si tot ceea ce m-a adus pana acum aici unde sunt.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

ESTI FACUT DIN IUBIRE

Sufletul tau este energie. Tu esti facut din energie. Materia din care esti facut este energie. Cel mai potrivit cuvant pamantesc pentru a descrie aceasta energie este cuvantul IUBIRE. Viata pe Pamant nu este mereu dominata de iubire, de aceea este asa de provocator pentru un suflet sa ramana in starea sa naturala cat timp este aici. Fiecare suflet vine cu cele mai bune intentii sa manifeste energia iubirii din care este facut in tot ce face. Dar aici pe Pamant apar provocari. In loc de compasiune, empatie si egalitate usor pot aparea apatie, indiferenta si prejudecati.

Acest mesaj este o reamintire pentru tine ca toate provocarile pe care le intampini in viata ta pot fi minimizate foarte mult daca alegi sa experimentezi puterea din tine numita IUBIRE. Iubirea este cea mai puternica forta de vindecare a absolut orice. Ea uneste, ea intelege. Nu te teme vreodata sa iti demonstrezi iubirea sub toate formele sale de manifestare, pentru ca ea va fi mereu adevarul tau. Pentru ca IUBIREA ESTI TU.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa simt iubirea, sa exprim iubirea, sa daruiesc si sa primesc iubirea, sa gandesc iubirea, sa imi doresc iubirea si sa primesc iubirea, in toate formele sale de manifestare. Iti multumesc ca imi reamintesti faptul ca EU SUNT IUBIREA.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.