CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 16 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru MIERCURI 16 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine. 

15 ian. 2019, 21:27
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 16 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne, intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate. 

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice! 

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi. 

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. 

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.  

Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare. 

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

PROTECTIA CASEI – CASA TA ESTE TEMPLUL SI CASTELUL TAU
Arhanghelul Mihail si echipa sa de ingeri stau ca un cerc de gardieni in preajma casei tale zi si noapte.

Scutul iti este oferit simbolic de Arhanghelul Mihail ca un instrument puternic de protectie. Arhanghelul Mihail a auzit cerintele tale de nevoie de protectie din partea Lui pentru casa ta, locuitorii ei, animalele de companie. Arhanghelul Mihail sta in jurul casei tale, la intrare, la ferestre, in special noaptea si atunci cand nu esti acasa. Vizualizeaza-l pe Arhanghelul Mihail cum sta la usa de la intrare si cum un inger al Sau este la fiecare alta usa a casei si la fiecare fereastra, apoi mergi la culcare linistit sau in treburile zilei ! Ingerii sunt atrasi natural spre locuri de iubire si frumos asa ca este important sa mentii o energie ridicata in casa prin curatenie regulata si curatarea energetica a casei (cu uleiuri esentiale pure, cu lemn sacru samanic Palosanto, cu sare pusa la colturile fiecare camere, cu aerisit in fiecare zi). Arhanghelul Mihail rezoneaza si cu vibratia inalta a sunetelor vindecatoare cum ar fi a bolurilor cantatoare sau al aromei de salvie. Salvia este o planta considerata sacra de samani iar Arhanghelul Mihail se conecteaza rapid la aceasta aroma pentru a curata energiile negative si dense din casa si din orice spatiu precum birou, afacere sau masina. Purificarea regulata a atmosferei din casa mentine energiile la vibratie ridicata. Poti mentine o vibratie ridicata a iubirii in casa si prin crearea unui altar pentru ingeri, cu figuri de ingeri, flori, o lumanare parfumata, icoane si alte simboluri ce reprezinta ingerii precum aripi aparute in calea ta (si care desigur sunt trimise de ingeri).

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  casa noua / familie fericita / ocazie frumoasa de reunire a familiei / un nou membru de familie / un nou copil / renovari de sicces / imbunatatiri in spatiul unde stai / decorari minunate care aduc stare de bine / feng shui pentru casa sau pentru afaceri.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma faci sa ma simt in siguranta in casa mea. Ma simt ghidat, protejat si calauzit de Tine si de ingerii Tai. Sunt inconjurat de oameni iubitori, ingeri pe pamant. Traiesc intr-o casa care imi hraneste sufletul si ma umple de pace. Iti multumesc !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

MISTER, SUCCES SI PROTECTIE – IMBRACA CEVA NEGRU

Arhanghelul Mihail este prezent alaturi de tine si iti sugereaza sa consideri culoarea neagra protectoare ca un scut de protectie atunci cand ai nevoie.

Acest scut iti este prezentat simbolic de Arhanghelul Mihail ca un puternic instrument protector. Negru este culoarea continuta de fiecare alta culoare, care absoarbe toata lumina care cade pe el si care nu da inapoi nimic. In psihologia culorilor, culoarea negru da protectie pentru stresuri externe. Culoarea aceasta are abilitatea de a crea o bariera care mentine si ofera confort si ascunde insecuritatile si lipsa de incredere de sine. Energia culorii negru aduce control, disciplina si independenta si da impresia de autoritate si putere. Culoarea negru este asociata si cu sofisticarea, eleganta si increderea. De aceea exista si conceptul de „mica rochie neagra” pentru evenimente rafinate sau de eveniment de „tinuta la cravata neagra”. Daca te simti vulnerabil si temator, cheama-l pe Arhanghelul Mihail sa te ghideze vestimentar cel mai potrivit ca sa iti ascunzi nesigurantele. Imbraca-te pentru succes !

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  protectie si sustinere pentru vorbit in public / pentru rolul de manager / un secret este ascuns / sustinere la un eveniment social / nunta / teatru / examen / un document important / o aparitie publica / o performanta artistica / intalnire romantica / intalnire de afaceri la masa.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa am succes, sa ma focusez pe succes si sa apreciez succesul in viata mea. Acum sunt capabil sa ies in lume cu incredere si putere. Sunt calm si protejat de orice negativitate intalnita. Multumesc !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

OPRESTE AMANARILE – LASA SCUZELE, TRECI LA ACTIUNE !

Arhanghelul Mihail iti spune cu respect „gata cu scuzele !”. Este timpul sa fii productiv.

Sabia Arhanghelului Mihail iti este prezentata simbolic ca o strigat pentru o actiune definitiva. Viata iti prezinta continuu proiecte noi, provocari si moduri de invatare de noutati care sa te duca mai departe de zona de confort. Nu apar doar noi proiecte ci si responsabilitati de rutina, lasandu-te sa te simti ca si cum este o greutate energetica pe umerii tai. Multi factori pot fi asociati cu cercul lui „a nu face” precum teama, stresul si coplesirea. Ciclul amanarilor este unul dat de gandirea neproductiva si de comportamentul neproductiv. Arhanghelul Mihail sta langa tine acum ca sa rupi acest ciclu energetic folosind aceasta sabie puternica a Lui. El iti va elibera presiunea si stresul asociat cu diverse sarcini de facut si te va ghida sa te ocupi productiv de ele, folosindu-te de suport, incurajare si energie. Arhanghelul Mihail iti va curata si gandurile de negativitate si ingrijorare, ca sa previna orice scuze care pot reaparea. El iti afirma : „de indata ce ai inceput, vei termina!”. Actiunea potrivita este unica solutie acum. Arhanghelul te imputerniceste sa iti muti focusul spre o finalizare de succes si spre sentimentele pozitive pe care le vei simti cand vei avea parte de aceasta implinire.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  ai ajutor in organizare, prioritizare, miscare, finalizare / rupi o dependenta /  vindecare dupa o boala lunga / cerc complet intr-o situatie / echilibru / realizari / premii / recunoastere / calificare superioara dobandita / originalitate / o descoperire, o inventie.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa fiu productiv si proactiv. Sunt dispus sa fac actiunile pentru care opun rezistenta, gratie ghidarii Tale. Eu ma ocup de viata mea responsabil si imi ating obiectivele propuse. Vreau sa fiu organizat, eficient, productiv si mandru de tot ce realizez. Asa sa fie si asa si este.  Multumesc!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO