CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru LUNI 3 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Iata pentru LUNI 3 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling. Cu totii avem probleme in viata, provocari, indoieli, intrebari dar orice problema vine cu o solutie. Arhanghelul Mihail este ne este ajutor, prieten, partener in vremuri grele si protector. Ori de cate ori te simti singur sau in nevoie de ajutor, cheama-L si vei fi ajutat. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

03 dec. 2018, 04:22
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru LUNI 3 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Fiecare Arhanghel activeaza atribute si calitati specifice ale Creatorului si a Tot-Ceea-Ce-Este prin imensa iubire pe care o poarta.

Arhanghelii  servesc conform vointei divine si misiunea lor este sa ajute umanitatea si sa o acordeze la vibratiile inalte. 

Arhanghelul Mihail este un arhanghel foarte puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un Arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate. 

Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.

Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul iar a avea incredere in El este un lucru intelept.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Daca ti se repeta acelasi mesaj zile consecutive sau de mai multe ori intr-o saptamana, inseamna ca este un mesaj important pentru tine ce iti este retransmis ca sa il primesti cu adevarat. 

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi, cu ce te va ajuta, cum te va imputernici, la ce intrebare sau dubiu sufletesc iti va fi de folos! Repeta astazi si rugaciunea primita de cateva ori. Sufletul tau iti va fi recunoscator.  

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

SINCRONICITATI DIVINE – LA LOCUL POTRIVIT, LA MOMENTUL POTRIVIT

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica. Aceasta cheie sacra te plaseaza exact unde iti este menit sa fii. Vei primi un cadou extraordinar.

Aceasta cheie sacra energetica iti este oferita drept o puternica binecuvantare a timpului perfect divin. Pregateste-te pentru o serie de sincronicitati, mici miracole, care te duc spre stralucire de indata ce totul se aliniaza perfect pentru tine. Arhanghelul Mihail te va plasa exact la locul potrivit si la momentul potrivit pentru a primi un cadou extraordinar sau binecuvantare sau vei face o descoperire norocoasa care va crea o diferenta in viata ta si a altora. Arhanghelul Mihail iti cere sa actionezi la orice intuitie brusca pe care o simti si care este descarcare a ajutorului divin. Ia acest cadou cu iubire si recunostinta, tine-l aproape de inima ta si sa stii ca acesta este trimis de la divinitate. Asa sa fie, asa si este !

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  ai parte de atingea de aur a lui Midas, pe ce pui mana se transforma in belsug / un „accident” fericit / destinul iti joaca o farsa minunata / ai noroc / binecuvantari se revarsa spre tine / karma buna in actiune / evenimentele urmeaza un curs magic

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma inveti cum sa permit inspiratiei sa ma calauzeasca. Am incredere si credinta in timpul divin si in asezarea divina in timp a intamplarilor pentru mine. Viata mea este plina de oportunitati uluitoare pe care le imbratisez in fiecare zi. Permit Universului sa ma aduca la locul potrivit in momentul potrivit ca sa accept cadourile si revelatiile divine.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

ONESTITATE – AI NEVOIE SA ITI AUZI PROPRIUL TAU ADEVAR
Arhanghelul Mihail iti cere sa fii total sincer cu tine insuti. Este timpul sa te pui pe tine pe primul loc.

Iti este inmanata sabia simbolic de catre Arhanghelul Mihail ca un strigat pentru o actiune definitiva. Acum este timpul perfect sa iti inventariezi viata si directia incotro se indreapta. Arhanghelul Mihail a fost martorul actiunilor tale de sacrificiu de sine. El iti intelege obligatiile si responsabilitatile si este martor cat de mult ii iubesti si iti pasa de cei din jur. Insa este timpul sa examinezi si sa redefinesti ce iti doresti sa obtii si care este scopul vietii tale. Arhanghelul Mihail sta alaturi de tine acum, in timp ce te afli la o rascruce a vietii. El iti cere sa fii brutal de sincer cu tine si sa alegi directia care este cea mai sincera fata de binele tau inalt. Inainte de a lua decizii in care directie sa o apuci, Arhanghelul Mihail iti reaminteste ca posezi darul divin de liber arbitru, chiar daca oricum beneficiezi de sustinerea si ghidarea sa pentru a fi deplin informat. Planul divin pentru tine este acela de a-ti urma calea pe care inima ta canta si sufletul danseaza : pentru ca Sinele tau sa fie adevarat.
SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  activeaza-ti iubirea de sine, respectul de sine / elimina autosabotajul, atitudinea de salvator, angajamentele necerute sau pe care nu le poti sustine / apare o noua cariera, un nou proiect creativ / ierti sau esti iertat / faci alegeri bune privind sanatatea si starea de bine / iti urmezi inima / iti asculti visele si sperantele / o dorinta lunga de o viata se va implini / ti se face dreptate.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, eu stiu ca Sinele meu inalt ma va ghida spre deciziile corecte. Am incredere ca pot lua acum decizii destepte si bune pentru mine. Iti multumesc ca ma sustii sa imi ating potentialul si il onorez permitandu-mi sa fiu unic eu. Sunt intelegator si sincer fata de mine pentru ca merit iubire si toate lucrurile bune. Multumesc !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

VIZIUNE SPIRITUALA – PRIMESTI O PIESA DE PUZZLE LIPSA DIN VIATA TA

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica. Aceasta cheie sacra iti activeaza „fereastra sufletului „, efectiv ridicandu-ti puternic viziunea spirituala ca sa poti vedea o bucata vitala de informatie care iti lipseste.

Aceasta cheie sacra iti este data de Arhanghelul Mihail si este o binecuvantare puternica care iti aduce viziune intuitiva. Aceasta cheie este de importanta extrema pentru tine la acest moment in timp. Iti permite sa ai o viziune extinsa periferica si iti intareste abilitatile de observare si intuitia. O piesa vitala de informatie se va prezenta, aducandu-ti solutia pe care ai cerut-o de la divinitate. Aceasta descoperire se va dovedi a fi „bucata lipsa de puzzle” care va aduce o schimbare pivotala in situatia ta prezenta. Arhanghelul Mihail te conduce acum pe drum ghidandu-te cu semne angelice, cu descarcari angelice de inspiratie si cu mesaje in visele tale. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail se refera la ea ca la „perceptia angelica”. Ia aceasta cheie cu iubire si recunostinta, tine-o aproape de inima ta si sa stii ca acest dar este divin. Asa sa fie, asa si este !

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  ai de facut alegeri / vei gasi un obiect pierdut sau un document / atentie la detalii / citeste si randurile scrise foarte marunt dintr-un document / obtine o a doua opinie / are loc o vindecare / un secret este revelat / gasesti solutii creative miraculoase / gasesti o intelepciue intr-o carte / o noua calificare / o descoperire medicala / recunostinta aduce perseverenta / o persoana care este element de Foc te sustine.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa vad clar directia pe care sa o urmez. Iti multumesc ca ma simt calauzit la fiecare pas pe care ma duce Spiritul spre ce trebuie sa stiu si sa fac. Eforturile mele sunt sprijinite de Univers, visele mele devin realitate in fata ochilor mei. Eu urmez semnele primite care ma duc spre informatia vitala de care am nevoie pentru o intelegere deplina. Multumesc !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.