CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Iata pentru SAMBATA 8 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling. Cu totii avem probleme in viata, provocari, indoieli, intrebari dar orice problema vine cu o solutie. Arhanghelul Mihail este ne este ajutor, prieten, partener in vremuri grele si protector. Ori de cate ori te simti singur sau in nevoie de ajutor, cheama-L si vei fi ajutat. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

07 dec. 2018, 20:34
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Fiecare Arhanghel activeaza atribute si calitati specifice ale Creatorului si a Tot-Ceea-Ce-Este prin imensa iubire pe care o poarta.

Arhanghelii  servesc conform vointei divine si misiunea lor este sa ajute umanitatea si sa o acordeze la vibratiile inalte.

Arhanghelul Mihail este un arhanghel foarte puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un Arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate. 

Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.

Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul iar a avea incredere in El este un lucru intelept.

 

Puteti citi mai multe despre acesta in cartea scrisa de Doreen Virtue numita „Miracolele Arhanghelului Mihail, un indrumar despre ingerul curajului, protectiei si pacii„.

 

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Daca ti se repeta acelasi mesaj zile consecutive sau de mai multe ori intr-o saptamana, inseamna ca este un mesaj important pentru tine ce iti este retransmis ca sa il primesti cu adevarat.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi, cu ce te va ajuta, cum te va imputernici, la ce intrebare sau dubiu sufletesc iti va fi de folos! Repeta astazi si rugaciunea primita de cateva ori. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

ELIBEREAZA GRIJILE – TRAGE CABLUL DE LA INGRIJORARE
Arhanghelul Mihail este prezent alaturi de tine pentru a te decupla de la ingrijorare. Doar cere-i asta si se va face !

Sabia si scutul iti sunt oferite simbolic de Arhangelul Mihail ca instrumente puternice de eliberare de stres. Ingrijorarea este doar un obicei universal de manifestare a fricii. S-a estimat ca o persoana petrece 20-40% din timp revizitand trecutul cu furie, vinovatie, durere, o alta portiune de 20-40% ingrijorandu-se ce s-ar putea intampla in viitor, apoi intrebandu-se de ce nu are suficienta energie ramasa pentru prezent, pentru a fi aici si acum. Arhanghelul Mihail paseste in fata ta spre a te asista in acest obicei distructiv, luandu-ti ingrijorarile excesive si asistandu-te sa ramai focusat in prezent. Ai putea fi ghidat sa iti scrii grijile in fiecare zi intr-un jurnal sau sa scrii o scrisoare ingerilor tai si sa o plasezi la altarul pentru ingeri. Ai putea sa fii ghidat sa te conectezi cu ingerii prin meditatii si sa vizualizezi cum plasezi grijile tale intr-o cutie angelica, dandu-le astfel lor. Arhanghelul Mihail este aici ca sa te ajute sa fii total prezent in ACUM pentru ca ACUM este singurul loc in care poti obtine un efect. Oricum, nu te poti ingrijora intr-atat de mult incat sa aduci o contributie sau diferenta in bine intr-o situatie.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  dormi prost si ai nevoie de reechilibrare / treci din nou si din nou peste o problema / te simti blocat si fara motivatia de a avansa / rezisti in fata schimbarii / exagerezi cu protectia excesiva asupra copiilor / te simti in dezechilibru / exagerezi in general / esti prea grabit / hiper-activitate / nu esti productiv.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa ma simt calm si centrat. Realizez ca eu sunt mai mult decat ce ma supara si ingrijoreaza. Ingrijorarea mea este doar un obicei pe care acum il eliberez cu ajutorul Tau. Imi ridic nivelul de energie gandind pozitiv si eliberand orice furie si anxietate stocata in mine. Iti multumesc ca ma asisti in acest proces important pentru mine !

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

ONESTITATE – AI NEVOIE SA ITI AUZI PROPRIUL TAU ADEVAR

Arhanghelul Mihail iti cere sa fii total sincer cu tine insuti. Este timpul sa te pui pe tine pe primul loc.

Iti este inmanata sabia simbolic de catre Arhanghelul Mihail ca un strigat pentru o actiune definitiva. Acum este timpul perfect sa iti inventariezi viata si directia incotro se indreapta. Arhanghelul Mihail a fost martorul actiunilor tale de sacrificiu de sine. El iti intelege obligatiile si responsabilitatile si este martor cat de mult ii iubesti si iti pasa de cei din jur. Insa este timpul sa examinezi si sa redefinesti ce iti doresti sa obtii si care este scopul vietii tale. Arhanghelul Mihail sta alaturi de tine acum, in timp ce te afli la o rascruce a vietii. El iti cere sa fii brutal de sincer cu tine si sa alegi directia care este cea mai sincera fata de binele tau inalt. Inainte de a lua decizii in care directie sa o apuci, Arhanghelul Mihail iti reaminteste ca posezi darul divin de liber arbitru, chiar daca oricum beneficiezi de sustinerea si ghidarea sa pentru a fi deplin informat. Planul divin pentru tine este acela de a-ti urma calea pe care inima ta canta si sufletul danseaza : pentru ca Sinele tau sa fie adevarat.
SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  activeaza-ti iubirea de sine, respectul de sine / elimina autosabotajul, atitudinea de salvator, angajamentele necerute sau pe care nu le poti sustine / apare o noua cariera, un nou proiect creativ / ierti sau esti iertat / faci alegeri bune privind sanatatea si starea de bine / iti urmezi inima / iti asculti visele si sperantele / o dorinta lunga de o viata se va implini / ti se face dreptate.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, eu stiu ca Sinele meu inalt ma va ghida spre deciziile corecte. Am incredere ca pot lua acum decizii destepte si bune pentru mine. Iti multumesc ca ma sustii sa imi ating potentialul si il onorez permitandu-mi sa fiu unic eu. Sunt intelegator si sincer fata de mine pentru ca merit iubire si toate lucrurile bune. Multumesc !

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

PRIMESTI ARIPI DIVINE – INGER PE PAMANT
Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica astazi. Aceasta cheie sacra iti decuie aripile tale eterice, permitandu-ti ca darurile si calitatile tale trimise divin sa infloreasca.

Aceasta cheie sacrs energetica iti este trimisa de Arhanghelul Mihail si este o binecuvantare puternica pentru ca tu sa ai flexibilitate divina. A sosit timp sa iti extinzi starea de constiinta si sa iti accepti aripile eterice. Energia acestei chei este un cadou dumnezeiesc care va permite aripilor tale sa se desfaca sau sa se expandeze in caz ca sunt deja deschise. Pe masura ce aripile tale infloresc, realizezi ca poti raspandi energiile de iubire, speranta, blandete, bunatate si vindecare asa cum iti sunt trimise din taramul angelic. Acum esti binecuvantat cu flexibilitatea divina. Pe masura ce constiinta ta se coreleaza cu energia scopului vietii tale, aceasta flexibilitate iti permite sa gestionezi mai eficient energiile mai joase si sa le echilibrezi fara ca tu sa mai absorbi acea negativitate. Pe masura ce aripile ti se intaresc, devii si mai constient de abilitatea ta in crestere de a simti energiile si de a citi aura. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail se refera la ea ca la „gratia eterica”. Ia cheia cu iubire si recunostinta, tine-o simbolic langa inima ta si sa stii ca acesta este un cadou divin. Asa sa fie, asa si este !

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  munca de caritate / canalizezi energie divina pentru vindecare / voluntariat / strangere de fonduri / congruenta dintre inima si suflet / miracole / ingrijitor / pasiunea ta are un scop / intelepciune indreptata spre oameni / rugaciuni auzite / esti prieten plin de compasiune / esti un inger pe pamant / esti sau ai copil indigo, cristal sau curcubeu.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa simt ca sunt un inger al bunatatii, ca sunt lumina, bunavointa si bucurie, in timp ce sunt impamantat si traiesc aici pe Pamant. Imprastii iubire, bunatate, blandete si lumina de vindecare oriunde este nevoie. Iti multumesc !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.