Călăuzirea ZILEI pe ZODII de la Arhanghelul Mihail, MARŢI 30 OCTOMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE

Iata pentru MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail pentru fiecare zodie si ingerii sai, primit prin intermediul formei de transmitere date de cele 44 carduri oracol purtatoare de mesaje de ghidare.

RomaniaTV.net
29 oct. 2018, 21:10
Călăuzirea ZILEI pe ZODII de la Arhanghelul Mihail, MARŢI 30 OCTOMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE

Arhanghelul Mihail este un inger puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate.

Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.
Numele arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Puteti citi mai multe despre acesta in cartea scrisa de Doreen Virtue numita „Miracolele Arhanghelului Mihail, un indrumar despre ingerul curajului, protectiei si pacii”.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Daca ti se repeta acelasi mesaj zile consecutive sau de mai multe ori intr-o saptamana, inseamna ca este un mesaj important pentru tine ce iti este retransmis ca sa il primesti cu adevarat.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi, cu ce te va ajuta, cum te va imputernici, la ce intrebare sau dubiu sufletesc iti va fi de folos! Repeta astazi si rugaciunea primita de cateva ori. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Fii bland cu tine

Ingerii te calauzesc sa iti cinstesti sensibilitatea, atat emotional cat si fizic. Te straduiesti prea mult, in timp ce te dojenesti pentru imperfectiunile propriei imaginatii. Aceasta carte iti reaminteste ca ai facut tot ce este mai bun in circumstantele date. Asadar, fa o pauza, inceteaza ritmul si fii bun cu tine insuti.

Semnificatii specifice posibile: Iesi dintr-o situatie sau relatie nepotrivita. Hraneste-te mai sanatos. Dormi mai mult. Treci la exercitii fizice mai blande. Vorbeste cu iubire despre tine si despre altii. Ai nevoie de liniste.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, calauzeste-ma, te rog, sa fiu mai bland si mai iubitor cu mine insumi, in tot ceea ce gandesc, spun si fac. Ajuta-ma sa stiu ca merit aceasta compasiune. Las in seama ta orice sentimente de vinovatie, sa pot trai o pace launtrica durabila.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Simtul umorului

Aceasta situatie va beneficia de faptul ca ai simtul umorului. Priveste-ti experienta ca si cum ai urmari o scena dintr-un film, amintindu-ti ca lumea intreaga este o scena. Ce gasesti „de ras” in legatura cu natura umana in acest scenariu ? Obtinand o noua perspectiva asupra comportamentului fiecarui om, poti sa te detasezi automat, cu iubire. Umorul permite oamenilor sa nu mai fie asa de precauti, astfel incat iubirea poate patrunde si vindeca situatia si relatia. Iata de ce Dumnezeu si ingerii au un minunat simt al umorului, iar tu la fel.

Semnificatii specifice posibile: Sa stii ca rasul este cel mai bun medicament / Urmareste un film distractiv pentru a avea mai multa buna dispozitie / Misiunea ta personala poate sa includa umorul intr-o forma sau alta / Invata glume noi pentru a detensiona o relatie

Rugaciune : Iti multumesc ca m-ai ajutat sa vad aspectele umoristice din aceasta situatie si sa rad cu iubire de manifestarile naturii umane. Sunt dornic sa imi vad experienta intr-o lumina noua, pentru a atrage energia iubirii si a vindecarii.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ingerii iubirii te ajuta

Aceasta carte confirma ca rugaciunile sau gandurile tale despre viata ta sentimentala au fost auzite si au primit raspuns. Exista un grup special de fiinte eterice, numite Ingerii iubirii romantice, care se ocupa anume de problemele privind iubirea. Acestia te calauzesc intuitiv in relatia ta sau te pregatesc pentru marea iubire. Pentru a manifesta iubirea unui suflet pereche, trebuie sa exprimi calitatile pe care le doresti de la un partener. Ingerii iubirii s-ar putea sa iti ceara sa faci unele schimbari sanatoase in stilul de viata ; sa te focalizezi asupra autoperfectionarii ; sa inveti sa ai pasiuni si hobbyuri noi interesante ; ori sa iti faci noi prieteni. Cu cat asculti mai mult de propria intuitie, cu atat vei primi mai repede raspunsuri despre relatiile tale de iubire.

Semnificatii specifice posibile: persoana despre care intrebi este sufletul tau pereche ; vei trai schimbari fericite in actuala relatie ; vei invata si iubirea de sine ; urmand calauzirile primite, curand vei intalni pe cineva deosebit ; asculta-ti intuitia privind exercitiile fizice, dieta si alte aspecte ale autoperfectionarii.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si iubiti ingeri pazitori ai sufletului meu pereche, va multumim pentru ca ne-ati pregatit pentru iubire, ca ne-ati motivat sa facem schimbari sanatoase in viata si ati aranjat sa ne intalnim. Va multumim ca ne-ati dat curajul de a ne recunoaste unul pe altul si de a ne implica intr-o relatie de iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.