SUA: Atac armat la o şcoală din California. Două persoane au fost ucise şi două sunt rănite UPDATE

Un individ înarmat a deschis focul, luni, într-o şcoală generală din statul american California, mai multe persoane fiind rănite, iar două au fost ucise, potrivit mai multor surse citate de presa americană.

10 apr. 2017, 18:39

UPDATE: Atacul a avut loc în jurul orei locale 10:30. Cei doi elevi răniţi au fost transportaţi cu elicopterul la spital

Șeful poliției locale, Jarrod Burguan, afirmă că a fost probabil un atac sinucigaș, soldat deocamdată cu doi morți, și că doi elevi răniți au fost spitalizați. „Credem că suspectul este mort și nu mai există alte amenințări”, a adăugat el într-o postare pe Twitter. 


UPDATE: Cele două persoane moarte ar fi un profesor şi agresorul.

Atacul armat a avut loc la Şcoala Elementară Northpark, situată în comitatul San Bernardino din California, informează presa americană.

Doi adulţi au fost găsiţi morţi într-o sală de cursuri, iar doi elevi au fost transportaţi la spital, după ce au fost răniţi. Nu se cunoaşte cu precizie până la ora actuală gravitatea rănilor suferite de către aceştia.

Sunt informaţii potrivit cărora atacatorul ar fi fost lichidat de către forţele de ordine, potrivit şefului Poliţiei din San  Bernardino, Jarrod Burguan.

Cea de-a treia victimă a fost un profesor, potrivit unei purtătoare de cuvânt a instituţiei, Maria Garcia.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de posturile locale de televiziune, un elev a deschis focul într-o sală de clasă. Două persoane au fost transportate la spital, fiind rănite, iar două sunt moarte.

„Suspectăm că este vorba de un caz de tip tentativă de crimă urmată de tentativă de sinucidere. Atacul a avut loc într-o sală de clasă. Doi elevi au fost transportaţi la spital”, a comunicat poliţia din comitatul San Bernardino.