Călin Popescu Tăriceanu: Cred că majoritatea colegilor vor susţine moțiunea PSD pe Justiţie

Călin Popescu-Tăriceanu, copreședintele ALDE, a declarat, luni, că nu a discutat cu social-democrații în privința moțiunii simple pe Justiție, dar că majoritatea parlamentarilor partidului vor susține acest demers.

10 oct. 2016, 13:51
Călin Popescu Tăriceanu: Cred că majoritatea colegilor vor susţine moțiunea PSD pe Justiţie

„Nu vreau să credeți că suntem într-o competiție. Ieri (duminică – n.r) am avut o discuție cu colega noastră Steluța Cătăniciu (…). Domnia sa a propus acest lucru. Am aflat că și PSD, de fapt președintele partidului, domnul Dragnea, a vorbit de posibilitatea unei moțiuni simple pe justiție. Nu am discutat această problemă în detaliu în conducerea partidului, dar cred că majoritatea colegilor vor susține o astfel de inițiativă politică, de demers”, a precizat Tăriceanu, la o conferință de presă, întrebat despre depunerea unei moțiuni simple pe Justiție.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, Raluca Prună, va fi depusă luni la Camera Deputaților.

Potrivit acestuia, moțiunea este intitulată „Și minciuna poate să ucidă” și ar putea fi dezbătută și votată de deputați în cursul zilei de marți.

Citeşte şi: PSD depune moţiunea „Şi minciuna poate să ucidă” împotriva ministrului Justiţiei. Liviu Dragnea: Nu ţin să comunic cu dna Prună