Calităţi ascunse pe care femeile le caută la bărbatul perfect

Daca intrebi o femeie cum arata barbatul perfect in viziunea ei, iti va spune ca vrea sa fie educat, sa aiba o cariera solida, sa aiba masina, sa fie sexy, bun in pat, stabil din punct de vedere financiar.

14 mai 2018, 20:07
Calităţi ascunse pe care femeile le caută la bărbatul perfect

Iata câteva calitati ascunse pe care femeile le cauta la barbatul perfect.

1. Sa fie cavaler

In plina ascensiune a independentei feminine, multe reprezentante ale sexului frumos sunt foarte mandre ca isi pot rezolva singure multe lucruri, incepand de la stabilitatea financiara, pana la repararea unor lucruri prin casa. Cu toate acestea, femeile tanjesc ca un barbat sa le deschida usa, sa care sacosile de la piata, sa cedeze locul. Sunt semne de cavalerism, uneori in conflict cu „domnisoara independenta”.

2. Sa aiba o memorie excelenta

Acest tip isi va aminti melodia preferata sau ceva ce partenera lui sarbatoreste inca din copilarie, cum a baut cafeaua in ziua absolvirii si tot feluri de nimicuri importante pentru ea, pe care orice om obisnuit le-ar uita din secunda doi. Asculta, proceseaza, isi aminteste si implementeaza tot ce ea i-a spus la un moment dat. Este foarte atent si face tot ce ii sta in putinta ca sa-i faca pe plac femeii iubite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.