Calvar nesfârşit pentru mama Elodiei. Femeia a pierdut custodia nepotului ei

Emilia Ghinescu a pierdut tutela nepotului ei, Patrick. Instanţa a decis ca acesta să rămână în familia lui Cristian Cioacă.

10 iun. 2015, 11:54

Emilia Ghinescu a pierdut tutela nepotului său. Femeia s-a adresat instanţei şi a cerut custodia. Băieţelul a fost încredinţat surorii. Autorităţile au dechis că băieţelul este bine îngrijit la mătuşa paternă, astfel că solicitarea bunicii copilului a fost respinsă. Mai mult, femeia trebuie să plătească şi cheltuieli de judecată în valoare de 1.000 de lei, privind onorariul avocatului, potrivit România TV.

Familia Elodiei Ghinescu şi rudele lui Cristian Cioacă s-au luptă în instanţă pentru custodia copilului avocatei şi al poliţistului, în condiţiile în care acesta din urmă este încarcerat, după ce a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

Citeşte şi Controverse ULUITOARE în cazul dispariţiei Elodiei. Ce nu au spus anchetatorii

Crina Radu a spus că are dovezi că băiatul şi-a întâlnit bunica maternă şi că le va prezenta la termenul intermediar, fixat de instanţă pentru data de 3 aprilie.

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a reuşit cu greu să-şi viziteze nepotul după dispariţia fiicei sale, iar ultima oară l-a văzut acum câteva luni. Familia surorii fostului poliţist Cristian Cioacă, care îl are în grijă pe Patrick, nu îşi dă acordul pentru vizite din partea familiei Elodiei.

Mărturia cutremurătoare a mamei Elodiei: „Este o situaţie foarte urâtă”