Calvarul unei adolescente: A fost sechestrată şi violată timp de 2 ani VIDEO

O adolescentă americană, sechestrată în 2010, a reuşit să evadeze după mai bine de doi ani de captivitate. Ea spune că un bărbat şi mama lui ar fi ţinut-o ostatică într-o casă din statul Illinois. Individul ar fi bătut-o şi ar fi violat-o aproape zilnic, iar în urma agresiunilor sexuale, fata spune că a născut un băieţel.

RomaniaTV.net
25 aug. 2012, 08:36
Calvarul unei adolescente: A fost sechestrată şi violată timp de 2 ani VIDEO

Tânăra a fost dată dispărută în 2010, la vârsta de 15 ani. Poliţia a încercat atunci să o găsească, dar nu a reuşit. Se pare că fata a fost sechestrată într-o casă din Illinois, unde locuia un bărbat de 25 de ani, împreună cu mama sa.

Potrivit anchetatorilor, adolescenta a intrat în casă, de bunăvoie, însă când a vrut să plece gazdele au sechestrat-o. Tânăra spune că au urmat apoi, doi ani de coşmar. Bărbatul o bătea şi o viola aproape zilnic, în vreme ce mama lui o imobiliza ca să nu poată să riposteze. În urma acestor agresiuni sexuale, victima a adus pe lume un băiat. El are aproximativ doi ani şi a fost găsit de poliţie, în aceeaşi casă.

Vecinii familiei acuzate de sechestrare, sunt îngroziţi de acest caz.

„Păreau să fie oameni de treabă, nişte vecini obişnuiţi. Nu mă gândeam că ar putea fi implicaţi în activităţi ciudate. Ţineau pe cineva ostatic chiar lângă casa mea! Eu am un fiu de 3 ani, deci m-am cam speriat”, a spus Lakeitha Smith, vecină.

După mai bine de doi ani de calvar, adolescenta a reuşit să fugă. Se pare că ea şi-a contactat rudele care au ajutat-o să evadeze şi au dus-o la poliţie.