Cămătar condamnat la închisoare, prins de poliţişti într-o casă cu ascunzătoare în peretele exterior al saunei

Un bărbat de 36 de ani, condamnat la trei ani de închisoare pentru cămătărie şi şantaj, a fost prins, miercuri, de poliţiştii bucureşteni, într-o locuinţă din Sectorul 3, prevăzută cu ascunzătoare în peretele exterior al saunei, anunţă Poliţia Capitalei. Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul capturat este Emil Răducan, zis Emil al lui Caran.

RomaniaTV.net
07 dec. 2016, 13:47
Cămătar condamnat la închisoare, prins de poliţişti într-o casă cu ascunzătoare în peretele exterior al saunei

Poliţiştii bucureşteni au pus, miercuri, în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 36 de ani. Potrivit unor surse din Poliţie citate de News.ro, bărbatul, care a fost condamnat la trei ani de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunilor de cămătărie şi şantaj în 2012, în Capitală, este Emil Răducan, zis Emil al lui Caran.

Pe numele bărbatului era emis şi un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză de cămătărie şi şantaj, instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

„Bărbatul era urmărit din luna iunie a acestui an şi a fost depistat pe raza Sectorului 3, într-o locuinţă în care avea improvizată o ascunzătoare tip «tunel», săpat în peretele exterior al saunei, intrarea fiind disimulată cu plăci din lemn”, mai arată Poliţia Capitalei.

Emil Caran mai are un frate, dat şi el în urmărire generală. Este vorba despre Aurel Răducan, care, de altfel, este şi liderul clanului.

Potrivit unor surse din Poliţie, în urmă cu aproximativ jumătate de an, anchetatorii au fost la un pas să pună mâna pe liderul interlop, când acesta s-a prezentat la o bancă din Bucureşti, după ce i-a vândut unei femei un apartament situat în Sectorul 3.

Când a vrut să-i deschidă un cont, angajata băncii a descoperit că bărbatul figurează în baza de date a IGPR ca urmărit general, însă Poliţia a fost anunţată mult prea târziu, iar Aurel Răducan a reuşit să dispară.