Camelia Voiculescu: Încerc să trec frumos peste momentele urâte şi să nu-mi pierd încrederea

Camelia Voiculescu, acţionar al Intact Media Group, a acordat pentru Agerpres un interviu în care vorbeşte despre condamnarea tatălui său, Dan Voiculescu, la zece ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, despre rechiziţionarea clădirilor în care se află sediile celor cinci televiziuni sau despre confiscarea a milioane de lei din conturi.

14 sept. 2014, 10:49
Camelia Voiculescu: Încerc să trec frumos peste momentele urâte şi să nu-mi pierd încrederea

Camelia Voiculescu a declarat că vorbeşte destul de des cu tatăl ei şi că acesta este un om foarte puternic. „Vorbesc cu tata cât se poate de des. Cum este? Puternic. Este un luptător. Ştiu că imaginea sa publică e a unui om sobru, sever, însă merită să ştiţi că are o mare capacitate de a iubi oamenii. Cred că puterea sa rezidă tocmai în această însuşire. Tata stăruie în încrederea sa în oameni şi în adevăr”, a declarat aceasta.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie respinge cererea lui Voiculescu privind sesizarea CCR în dosarul RCS&RDS

Fiica fostului preşedinte al PC a mai spus că rechiziţionarea imobilelor este o măsură nelegală şi disproporţionată, întrucât clădirile nu au avut niciodată legătură cu dosarul privind privatizarea ICA, acestea reprezentând active constituite şi dobândite în mod legal de către companiile de care aparţineau.

Interviul s-a referit şi la angajaţii trustului Intact şi la grupul media în general, iar Camelia Voiculescu a declarat că grupul media a obţinut, în ultimul an, cea mai relevantă performanţă operaţională de la înfiinţare. Ea a evitat să răspundă direct la o întrebare privind eventuale măsuri de austeritate care i-ar putea afecta pe angajaţii grupului Intact.

Tăriceanu: Nu am făcut cererea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu ca să-l graţiez pe Voiculescu

„Grupul media a obţinut, în ultimul an, cea mai relevantă performanţă operaţională de la înfiinţare. Companiile Intact sunt singurele care, în perioada economică dificilă a ultimilor cinci ani, au reuşit să atingă rezultate remarcabile atât în ceea ce priveşte cifrele de audienţă, cât şi la nivel financiar. Revenind la întrebare, lunile de toamnă vor fi pentru angajaţi la fel de pline şi bogate în evenimente ca de obicei – este perioada grilelor la care s-a muncit luni de zile. Toate planurile de business au ca obiective principale dezvoltarea şi relevanţa conţinutului pentru publicul şi partenerii noştri. În acest sens, întreaga noastră atenţie e îndreptată către proiectele de conţinut din această toamnă şi din 2015. Trustul Intact îşi poate respecta toate angajamentele faţă de telespectatori şi partenerii de business. Sunt convinsă că toamna aceasta va însemna validarea muncii oamenilor de excepţie care lucrează în Grup”, a spus Camelia Voiculescu.

DAN VOICULESCU, scrisoare din închisoare: URA lui Băsescu mă face mai puternic. Misiunea mea nu s-a încheiat

Ea a fost întrebată şi despre dezvăluirile făcute de Antena 3, care ar fi cântărit în sentinţa lui Dan Voiculescu. Totuşi, ea a afirmat că politica editorială a grupului media îi aparţine în totalitate acestuia. „Politica de conţinut a companiilor din Grup a fost întotdeauna responsabilitatea echipei de management a acestora. Atât tatăl meu, cât şi eu am înţeles că cel mai important lucru în media este libertatea de exprimare, respectând întotdeauna convingerile jurnaliştilor şi consecvenţa cu care şi-au susţinut ideile”, a spus Camelia Voiculescu.

De asemenea, ea a mai spus că această experienţă nu a schimbat-o și că nu poți învăța ceva poyitiv dintr-un astfel de eveniment.