Campion român la kickbox, ARESTAT. Este implicat în UCIDEREA unui POLITICIAN

Mihai Ionel Alexandru, 26 de ani, campion naţional la kickbox de 11 ori, a fost arestat, în Italia, fiind implicat în jefuirea şi uciderea unui medic şi politician local, Lucio Giacomoni, 71 de ani.

30 ian. 2015, 15:14
Campion român la kickbox, ARESTAT. Este implicat în UCIDEREA unui POLITICIAN

Mihai Ionel Alexandru a fost reţinut alături de alţi doi români, Daniel Vuducă, 24 de ani, şi Ovidiu Bicu, 25 de ani, aceştia din urmă recunoscînd faptul că au participat la crimă, în timp ce sportivul a negat vehement implicarea în respectivul omor, anunţă evz.ro.

Lucio Giacomoni a fost găsit mort de polițiști în noaptea de vineri spre sâmbătă în baia casei sale.

Primul care a sărit pe italian a fost Daniel Vuducă, 24 de ani, care susține că medicul a avut o relație cu iubita lui.

„Cum l-am văzut, mi-am pierdut mințile. L-am doborât și l-am lovit cu pumnii și cu picioarele. Abia după aceea am furat câteva ceva din vilă. La sfârșit, ne-am întors acasă, am făcut un duș și ne-am dus să mâncăm la McDonald’s. Am plătit cu banii furați”, au spus anchetatorii că a declarat Daniel Vuducă, după ore de tăcere.

Alexandru Ionel Mihai, de 26 de ani, a plâns de fiecare dată când investigatorii au încercat să afle ceva de la el și a spus doar că nu a participat la agresiune.

După ore de întrebări și cel de-al treilea român, Ovidiu Bicu, 25 de ani a confirmat că a participat la furt.

„Eu am condus. Ideea ne-a venit la cină. Căutam foarte mulți bani. Aproape 20 de mii de euro. Dar nu voiam să omorâm pe nimeni. Bătrânul respira încă atunci când am plecat. L-am închis în baie și am aruncat cheia, lăsându-i telefonul să sune pentru primul ajutor, dar i-am spus să nu sune înainte de miezul nopții”, ar fi declarat Ovidiu Bicu anchetatorilor.

„Era un băiat care aplana conflicte, nu se implica în ele. Şi-a înterupt cariera, în anul 2013. În timp ce încerca să liniştească o dispută, a fost lovit rău la faţă. A ratat şi Campionatul European din această cauză. Era foarte talentat. A participat la mai multe concursuri internaţionale. Dacă ar fi continuat, după refacere, anul acesta îl scoteam campion mondial”, a spus Gabriel Muntenaşu, antrenorul care l-a pregătit de la vârsta de 17 ani pe Mihai Ionel Alexandru.