CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018-Ziua 24. Motiv de divorţ mai puţin obişnuit: cine este mai bun, Messi sau Cristiano Ronaldo?

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 din Rusia a produs "rupturi serioase" şi în rândul iubitorilor de fotbal. Potrivit ilposticipo.it, un bărbat rus, Arsen, a divorţat de soţia lui, Lyudmila, pentru că aceasta l-a ironizat încontinuu pe Messi în timpul meciurilor de la turneul final.

13 iul. 2018, 20:15
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018-Ziua 24. Motiv de divorţ mai puţin obişnuit: cine este mai bun, Messi sau Cristiano Ronaldo?

Nici Arsen nu a stat deoparte şi i-a întors soţiei fiecare ironie în parte. Lyudmila, mare admiratoare a lui Cristiano Ronaldo, a fost „răsplătită” de soţul ei cu repoşuri la adresa portughezului, dar şi referitor la tot ce îi place ei.

„De la începutul Campionatului Mondial, Lyudmila l-a ironizat întruna pe iubitul meu jucător, spunând că joacă foarte prost şi că nu a reuşit nici măcar să marcheze de la 11 metri în meciul cu Islanda”, a mărturisit rusul, care a continuat: „Problemele mari au apărut însă în timpul partidei cu Nigeria. Ea a reînceput cu ironiile, eu m-am enervat şi i-am spus tot ce cred despre preaiubitul ei Ronaldo, despre echipa naţională a Portugaliei, despre ea şi despre tot ce îi place ei. Apoi mi-am lucrurile mele, mi-am făcut bagajul şi am plecat”.

În final, aşa cum Messi şi Ronaldo au plecat acasă de la Mondial, şi cei doi soţi au plecat, fiecare, pe drumuri separate. Arsen şi Lyudmila s-au cunoscut la Campionatul Mondial din 2002 şi s-au îndrăgostit. De atunci au avut o poveste frumoasă, până când Mondialul din 2018 a ajuns să îi despartă.