Şoc în showbiz: Cancerul a recidivat, vedeta a fost internată de urgenţă pentru o nouă intervenţie chirurgicală

S-a internat în spital la câteva săptămâni după ce a anunţat că va fi operată. Shannen Doherty este îngrijită de mama ei, Rosa Doherty, în timp ce duce o luptă crâncenă cu cancerul la sân de trei ani.

16 mai 2018, 06:19
Şoc în showbiz: Cancerul a recidivat, vedeta a fost internată de urgenţă pentru o nouă intervenţie chirurgicală

Binecunoscută datorită rolului Brenda, pe care l-a interpretat în serialul de mare succes „Beverly Hills 90210”, Shannen Doherty (47 de ani)  se pregăteşte pentru a fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale. A anunţat însăşi actriţa, care s-a internat deja în spital.  O are alături pe mama ei, care o veghează tot timpul. Fiindcă, duminică, 13 mai, s-a serbat, în SUA, Ziua Mamei, actriţa a ţinut să-i facă declaraţii emoţionante celei care i-a dat viaţă: “Te iubesc, mamă. Din păcate nu pot să-ţi ofer decât mâncare de… spital, de ziua ta. Ţi-aş spune mai multe, dar durerile de la medicamente nu mă lasă”. Anunţul că vedeta va fi supusă unei intervenţii chirurgicale a şocat pe toată lumea. Asta fiindcă ea spusese fanilor, în aprilie 2017, că boala nemiloasă ar fi intrat în remisie. Shannen nu a dat detalii despre operaţia la care urmează să fie supusă. A spus doar că are nevoie de sânge. 

De asemenea, a promis că va dona mai des sânge, după ce se va face bine. „Pe viitor, dacă mi se va permite să donez sânge, o voi face”, a spus actriţa. 

Interpreta lui Prue din „Charmed” este impresionată de modul în care este tratată de personalul spitalului. „Sunt emoţionată de generozitatea oamenilor. Unii vin la fiecare două săptămâni ca să doneze sânge. Le mulţumesc. Mulţumesc medicilor pentru răbdarea lor  şi întregii clinici din Woodland Hills, unde mi se dă toată atenţia”, a mai spus vedeta. 

În februarie 2015, Shannen Doherty a dezvăluit pentru prima oară că suferă de cancer la sân. Ea a făcut mărturisiri, fără reţineri, despre întreaga luptă pe care a dus-o cu cumplita maladie. Medicii i-au extirpat ambii sâni. De asemenea, au supus-o unor şedinţe de chimioterapie şi radioterapie. În acea perioadă, vedeta şi-a tuns părul la chelie. Ea are o avere de 10 milioane de dolari. Shannen a fost căsătorită cu Ashley Hamilton, între  1993–1994 şi Rick Salomon, între 2002–2003. Din 2011, este măritată cu fotograful Kurt Iswarienko.