Când încetează zodiile să iubească? Descoperă ce le face să nu mai creadă în dragoste

Acest lucru te va ajuta să anticipezi când o relaţie se destramă, fie că este vorba de una amoroasă, profesională sau de prietenie.

RomaniaTV.net
21 nov. 2017, 08:36
Când încetează zodiile să iubească? Descoperă ce le face să nu mai creadă în dragoste

BERBEC

Berbecul iubeşte până când e trădat.

El e un războinic din naştere şi fiecare zi a lor este o bătălie constantă. Acest semn zodiacal este pregătit să lupte până la ultima suflare. De cele mai mult ori, el luptă împotriva răului şi trădării, iar după ce câştigă, s-ar putea să se plictisească şi să caute următorul lucru care îl face furios. Berbecul este cunoscut drept un cuceritor. Indiferent de relaţia pe care o ai cu acesta, încearcă să îl menţii ocupat. Trebuie să îi oferi constant ceva pentru a-l cuceri. În felul acesta, el va fi interesat de tine pentru totdeauna. 

TAUR

Taurul iubeşte până când i se frânge inima.

Acest lucru nu se va întâmpla prea uşor, pentru că chiar dacă e uşor de rănit, nu e uşor de distrus. De aceea, el e considerat credincios, stabil şi capabil să reziste indiferent de ce îi pregăteşte Universul. Odată ce i-ai câştigat încrederea, el ae putea să se răzgândească doar dacă îl faci să se simtă nesigur în privinţa propriilor alegeri. Şi nu va fi deloc uşor să realizezi asta. Nu îi insulta niciodată casa sau modul în care arată, pentru că aşa îi vei frânge inima treptat. Dacă îl critici, găseşte un mod creativ şi blând de a face acest lucru. 

GEMENI

Gemenii iubesc până până când încerci să îi păcăleşti.

Dacă crezi că te poţi juca cu acest nativ, nu e nimic mai greşit. Nu te poţi pune cu acest maestru al înşelăciunii. Mintea lui funcţionează mai repede decât poţi anticipa, deci încercarea de a face acest lucru îţi poate face ţie rău. Odată ce îşi dă seama că vrei să îl păcăleşti, a terminat-o cu tine. Din acel moment, va încerca să găsească o cale să îţi facă o imagine proastă.

RAC

Racul va iubi până când va fi abandonat.

Orice tip de companie esre foarte importantă pentru el. Asta nu înseamnă că nu se bucură de timp doar cu el însuşi, dar prin relaţii caută un echilibru. Prin urmare, dacă el are încredere în tine, e dispus să îţi ofere totul. Acest semn zodiacal este drăguţ, dar şi posesiv. El apreciază cu adevărat siguranţa sentimentală. Deci, nu încerca să îi trădezi încrederea, ci mai degrabă găseşte soluţii de a-l face să se simtă în siguranţă. Te va iubi până se va convinge că nu eşti demn de dragostea şi încrederea lui. În acel moment, se va retrage şi nu se mai întoarce niciodată. 

Citeşte mai multe pe eva.ro