Când şi cum a aflat Gheorghiţă că Sexy Moroşanca este bărbat. O să te pună pe gânduri

Gheorghiţă şi vestita Sexy Moroşanca şi-au şocat familiile atunci când au declarat în gura mare că se iubesc şi vor să se căsătorească. Nimic anormal ar spune mulţi, însă, atunci când s-a aflat că Rodica este de fapt bărbat au început să apară problemele.

31 iul. 2014, 11:28
Când şi cum a aflat Gheorghiţă că Sexy Moroşanca este bărbat. O să te pună pe gânduri

Cu o sinceritate ieşită din comun, Gheorghiţa şi-a amintit de începuturile relaţiei cu Sexy Moroşanca şi a dezvăluit detalii din relaţia pe care o are cu Rodica, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Sexy Moroşanca ameninţă că se sinucide

„Am cunoscut-o la un restaurant. Eu lucram acolo, iar ea cânta. Mi-a plăcut repede şi am început să vorbim. Două săptămâni am ieşit aşa la un vin, la o friptură, dar a venit momentul pe care îl doream. Eu am văzut că se tot ferea când o atingeam şi până la urmă mi-a zis adevărul. Aşa am aflat că este bărbat! A fost frumos prima dată când ne-am iubit”, a spus nostalgic Gheorghiţă.

Citeşte şi Sexy Moroşanca şochează: „Mitropolia mi-a dat dezlegare ca să mă cunune părintele”

Cei doi s-au întâlnit pe ascuns o bună bucată de vreme. Într-o bună zi, Gheorghiţă s-a hotărât că e timpul să îşi prezinte iubita familie. Totul a fost perfect pentru că bărbatul nu le-a spus părinţilor adevărul despre sexul partenerei lu de viaţă. În momentul în care s-a aflat au început şi scandalurile. ” Acum este pace în familia mea. Părinţii mei s-au obişnut cu ideea şi nu mai zic nimic”, mai spune Gheorghiţă.