Când va avea loc o REMANIERE a Guvernului. Răspunsul lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a reacţionat, luni, după ce Liviu Dragnea a anunţat că se impune o analiză a activităţii miniştrilor. Premierul a arătat că, potrivit liderilor coaliţiei şi sondajelor de opinie, Guvernul pe care îl conduce este unul bun, dar "întotdeauna se poate mai bine". În ceea ce priveşte o posibilă remaniere, Ponta s-a limitat să spună: "Când o să fie cazul, o să vă anunţ".

19 oct. 2015, 14:42
Când va avea loc o REMANIERE a Guvernului. Răspunsul lui Victor Ponta

Preşedintele Liviu Dragnea a declarat, luni, după şedinţa BPN că „se impune o analiză a miniştrilor şi secretarilor de stat”, care se va realiza până la finalul anului şi care poate duce la o eventuală remaniere a Guvernului.

Întrebat dacă se impune o remaniere, Victor Ponta a evitat un răspuns clar. „Eu pot sa spun că am auzit şi ieri şi azi numai laude la adresa Guvernului si mă bucur. Pe de altă parte, intotdeauna se poate si mai bine. Mă bazez pe ceea ce spun liderii coalitiei şi sondajele de opinie: e un Guvern bun, dar întodeauna se poate mai bine”, a spus Ponta. 

Premierul a refuzat să răspundă şi la întrebarea dacă este nemulţumit de vreun ministru: „Le-aş spune lor, nu aş spune  in fata camerelor de luat vederi”.

Citeşte şi Liviu Dragnea nu exclude o REMANIERE a Guvernului: „Se impune o ANALIZĂ a miniştrilor”

Cât priveşte declaraţiile lui Liviu Dragnea privind evaluarea miniştrilor, Ponta a spus : „Noi toti suntem evaluati in fiecare secunda si in fiecare moment de cand suntem in functie”.

La insistenţele jurnaliştilor când ar putea face o remaniere a Guvernului, premierul a spus: „Când o să fie cazul, o să vă anunţ”

„Altceva vă mai interesează? Sau doar bârfele? Întâi o săptămână aţi vorbit despre cum mă schimbaţi pe mine, acum vorbim o săptămănă pe cine schimbam din Guvern… Astea sunt chestiunile dvs, nu ale mele„, a conchis Ponta.

Liviu Dragnea a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta despre efectuarea unei analize asupra activităţii Guvernului.

„Am vorbit cu premierul ca ar trebui in perioada urmatoare, si el, si noi, sa ne gandim daca este nevoie, poate nu este nevoie, de ceva schimbari in structura executivului, poate ca membri ai Guvernului, poate ca secretari de stat. O analiza serioasa trebuia facuta. Nu putea face nimeni o analiza responsabila in aceasta perioada care a fost destul de agitata politic pentru noi, care s-a terminat duminica. Daca premierul va considera ca are nevoie de o imbunatatire intr-un anumit domeniu sau nu, vom discuta, iar daca va conveni acest lucru, va avea tot sprijinul”, a spus Liviu Dragnea.