Când vor vedea aşa ceva, MAMELE nu îşi vor mai da COPIII pe mâna BONELOR – GALERIE FOTO si VIDEO

O bonă africană a ajuns pe Internet după ce a fost filmată de camerele de supraveghere dintr-o locuinţă, în timp ce se ocupa de copilul pe care îl avea în grijă. La un moment dat, bona se repede la copil, îl aruncă pe jos şi îl calcă-n picioare, până aproape că nu mai suflă.

25 nov. 2014, 19:30

Bona de origine ugandeză, Jolly Tumuhiirwe, în vârstă de 22 de ani, avea în grijă o fetiţă de 2 ani, Aneela Kamanzi. Locuinţa în care se afla micuţa era dotată cu camere de supraveghere.

Pe înregistrarea video care le-a dat fiori de groază chiar şi poliţiştilor, se vede cum bona, care stătea pe canapea, în faţa televizorului, cu fetiţa alături de ea, dându-i să mănânce, o aruncă pur şi simplu pe podea, pentru că vomase după ce i se făcuse rău din cauza mâncării.

Imaginile filmate sunt de o violenţă extremă. După ce a aruncat-o pe podea, bona a început să lovească fetiţa cu picioarele, să o târască pe jos, să o ridice şi să o arunce înapoi şi, mai grav, s-a urcat pe ea cu un picior, gata să o strivească.

Vezi şi Bonă de COŞMAR: Copii bătuţi şi maltrataţi de femeia care trebuia să îi îngrijească VIDEO

Tatăl fetiţei, Erick Kamanzi, a văzut la un moment dat că fiica lui avea nişte răni suspecte pe corp. I-a venit ideea să revadă înregistrările camerelor de supraveghere. Când a văzut în ce hal fusese maltratată fetiţa lui, s-a repezit la bonă furios şi a cotonogit-o în bătaie.

După acest episod, bona l-a reclamat la poliţie şi tatăl Aneelei a fost arestat în Kampala, unde lucra ca funcţionar umanitar. Dar după ce poliţiştilor li s-a prezentat înregistrarea video, i s-au retras acuzaţiile şi a fost eliberat din arest.

În schimb, bona care lucra numai de trei luni în casa familiei fetiţei a fost arestată, fiind condamnată pentru tortură, de către un tribunal din Nakawa. Deşi este încă într-un scaun cu rotile, oamenii legii se gândesc să îi aducă o nouă acuzaţie, aceea de tentativă de omor asupra unui copil minor. Jolly Tumuhiirwe se va prezenta din nou în faţa judecătorilor, în data de 8 decembrie.